Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black Sabbath

Słyszałam Born Again. Słyszałam wszyskie wydane płyty BS właściwie bo bardzo lubię ten zespół ubawa2

Postawienie wokalisty Deep Purple za mikrofonem przy nagrywaniu tej płyty sprawiło, że całość brzmi bardzo różnorodnie, nie jest to już tylko typowe BS. Przede wszystkim to jest płyta nierówna i słabo nagrana, ale poza tym warta posłuchania, zawiera takie ciekawe utwory jak "Zero to hero" czy wspomniany wyżej "Disturbing ..."

Aczkolwiek moje ulubione płyty to te z Ozzym i Dio oczko
Odpowiedz

Co do Born Again t trzy pierwsze piosenki to jest zajebista , niestety druga czesc tej płyty nie jest tak dobra, ale i tak to jedna z lepszych rzeczy wydana w tamtym czasie.
Odpowiedz

Z lepszych rzeczy w tamtym czasie? Czy ja wiem. Na pewno jedyna rzecz od Black Sabbath, ale w tym samym roku wyszła płyta DIO "Holy Diver", "Pyromania" Def Leppard albo "Piece of Mind" Maidenów.
Zresztą akurat lata 80 w metalu to była bardzo mocna dekada.
Odpowiedz

No i zakończyła się kolejna era w muzyce heavy metalowej. Oficjalnie Black Sabbath zakończyli karierę grając na pożegnanie "Paranoid"
Odpowiedz

Jak dla mnie to tego sie nie da słuchać boisie
Odpowiedz

Nikt nie każe i nie zmusza.
Odpowiedz

(05-02-2017, 21:25 )Jimmy napisał(a):  Jak dla mnie to tego sie nie da słuchać boisie

Akurat Black Sabbath nagrali wiele rzeczy co by się tobie spodobało np. Coś takiego:

Odpowiedz

No ta piosenka może być ubawa2
Odpowiedz

(05-02-2017, 21:30 )b_efta napisał(a):  Nikt nie każe i nie zmusza.

Jimmy powinien mieć nick Maruda albo Zrzęda  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ta najlepsza, tyle jest w niej Groove'u,że głowa mała ; )

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości