Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
A coś na temat tak jeszcze?
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
No tak, ja wolę fryzjerów bo o wiele lepiej tną, dosłownie jak z gotowaniem, że lepszymi kucharzami są mężczyźni a więc wolę iść do faceta i wiedzieć za co płacę, niż iść do kobiety i wrzucać kasę w błoto.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 320
Liczba wątków: 2
Reputacja:
33
Ja chodzę od kilku dobrych lat do jednej fryzjerki. I nie zamierzam tego zmieniać . Zawsze wychodzę od niej zadowolona, a moje wlosy nie są łatwe do strzyżenia.
Radość życia to umiejętność delektowania się każdą , nawet najbardziej banalną chwilą.
Liczba postów: 644
Liczba wątków: 10
Reputacja:
94
Ja nie przywiązuję się do fryzjerów, ale zwykle mam upatrzony zaklad i panią fryzjerkę.
Ponad rok temu poznalam bezrobotne młode osoby, które założyły spóldzielnię spoleczną, wzięły sprawy w swoje ręce i otworzyły zakład kosmetyczno - fryzjerski. Teraz taki zakład nosi dumną nazwę salon. Mialy mocno pod górę, bo pisanie projektu, czynsz wysoki, wyposażenie, reklama....
Kibicowałam im, pomagalam jak mogłam i czuję się w obowiązku tam właśnie się czesać i polecam znajomym.
Dziewczyny może nie są mistrzyniami w zawodzie, ale mam u nich specjalne względy.