11-02-2024, 16:36
Polityka jest porypana
12-02-2024, 22:19
O jena, jak Ty mnie wkurzasz tymi debilnymi linkami! Forum to nie linkarnia lecz forum DYSKUSYJNE, gdzie każdy ma wiedzę
i pisze to co wie. Dla mnie takie linki to żaden poparcie na cokolwiek, zrozum to w końcu!
Jesz kolbę kukurydzy, czy liście kukurydzy!
To, z czego wysiewasz, to NASIONO!
Kukurydzę siejesz z nasion, które też jadasz, tak samo jak pomidor!
A jak widzisz, kukurydza nie jest kuźwa owocem do diaska!
i pisze to co wie. Dla mnie takie linki to żaden poparcie na cokolwiek, zrozum to w końcu!
Jesz kolbę kukurydzy, czy liście kukurydzy!
14-02-2024, 21:39
(12-02-2024, 22:19 )hogan napisał(a): O jena, jak Ty mnie wkurzasz tymi debilnymi linkami! Forum to nie linkarnia lecz forum DYSKUSYJNE, gdzie każdy ma wiedzęU nas tradycyjnie to co słodkie , co rośnie na drzewie krzaku krzewince to owoc.
Jesz kolbę kukurydzy, czy liście kukurydzy!![]()
![]()
![]()
U innych narodów moze być nieco odmiennie. A u 'Uni' jeszcze 'inakszej' biologiczniej chyba
14-02-2024, 21:48
No też niekoniecznie, bo znam ludzi, co ziemniaki jedzą z cukrem, czyli placki
14-02-2024, 23:19
(14-02-2024, 21:48 )hogan napisał(a): No też niekoniecznie, bo znam ludzi, co ziemniaki jedzą z cukrem, czyli plackiAleż wszyscy jedzą z cukrem
A ty z czymm to jesz? Z fasolą i brokułami, z pastą rybną?
15-02-2024, 4:18
Popijam szklanką zimnego mleka. Na Suwalszczyźnie nie znam nikogo kto by jadł ziemniaki na słodko.
15-02-2024, 17:07
(15-02-2024, 4:18 )hogan napisał(a): Popijam szklanką zimnego mleka. Na Suwalszczyźnie nie znam nikogo kto by jadł ziemniaki na słodko.Pisałaś o plackach chyba ziemniaczanych...
Cytat:ziemniaki jedzą z cukrem, czyli placki
15-02-2024, 18:26
Czego nie rozumiesz... no o ziemniakach pisałam, czyli o plackach ziemniaczanych i o tym, że ja placki ziemniaczane, czyli ziemniaki
popijam mlekiem. No i o tym pisałam, że wielu je ziemniaki z cukrem. Placki ziemniaczane, to same ziemniaki.
popijam mlekiem. No i o tym pisałam, że wielu je ziemniaki z cukrem. Placki ziemniaczane, to same ziemniaki.
15-02-2024, 23:41
(15-02-2024, 18:26 )hogan napisał(a): Czego nie rozumiesz... no o ziemniakach pisałam, czyli o plackach ziemniaczanych i o tym, że ja placki ziemniaczane, czyli ziemniakiNo to mamy jasność.

Ja placki jadam z cukrem , z cukrem i ze śmietaną, z miodem , ale i gulasz wegierski jest ok do placków.

Z mlekiem ni. Fuj.
Natomiast kartofli nie słodzę zasadniczo
momo wielu form podania. 
Oprucz ogniskowych najlepsze są 'w mundurkach' z 'gziką' masełkiem i solą.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: orzeszki-ziemne-w-konewce-zestaw-do-uprawy.jpg]](https://www.dadum.pl/35837-large_default/orzeszki-ziemne-w-konewce-zestaw-do-uprawy.jpg)