Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Podpalono szóstą szkołę...

Podpalono szóstą szkołę w Belgii z powodu
wprowadzonych zajęć z edukacji seksualnej

szkoła w Charleroi w środkowej Belgii została podpalona w nocy z
czwartku na piątek z powodu obowiązkowych zajęć z edukacji seksualnej -
informują media. Minister spraw wewnętrznych Annelies Verlinden zwołała
specjalną naradę w tej sprawie.
Na początku tygodnia podpalono cztery szkoły podstawowe w tym mieście, a w
nocy ze środy na czwartek kolejną placówkę. Ogień w kolejnej szkole, Ecole des
Cites, został podłożony w ostatnią noc.

Tiaaa...
-A wy Platformersi & co.  Twierdzicie.
Że polska to ciemnogród.
Że Kościół katolicki to diabeł wcielony.
Źe polscy Katolicy to fanatycy i prymityw.

PRZETRZEMY OCZKA ? Czy bedziemy się upierać? ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

No bo prymityw i ciemnogród, bo w Polsce to samo by zrobili.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(16-09-2023, 17:39 )hogan napisał(a):  No bo prymityw i ciemnogród, bo w Polsce to samo by zrobili.
Ale jakoś na razie nie zrobili . helous

A nawet jak by teraz to zrobili to nie z powodu polskiej ciemnoty tylko.
Zachęceni przykładem buraków, fanatycznych ciemniaków, protestantów z Belgi , czy Francji.

Odpowiedz

(16-09-2023, 21:14 )uii napisał(a):  
(16-09-2023, 17:39 )hogan napisał(a):  No bo prymityw i ciemnogród, bo w Polsce to samo by zrobili.

Zachęceni przykładem buraków, fanatycznych ciemniaków, protestantów z Belgi , czy Francji.

Dlatego wolność religijna musi być ograniczona do tego, że wolno mi wyznawać religię w ramach wytyczonych prawem równym dla wszystkich. Żadnych przywilejów!
Nie wolno mi wchodzić do kasyna, sklepu jubilerskiego czy banku w czapce z daszkiem i w bluzie z nałożonym kapturem, to nie wolno też wchodzić muzułmance w chuście, kwefie i czadorze. Przykro mi... (żartuję, nie jest mi przykro).

Cytat:szkoła w Charleroi w środkowej Belgii została podpalona w nocy z
informują media.

Aha, tak informują media...
Dziwne, skąd media wiedzą z jakiego powodu te szkoły podpalono. Dziwne też, że Ty przecież mediom nie ufasz, a podajesz takie informacje jako pewniak. A może jakiś małolat chciał sobie zrobić wagary i podpalił szkołę. Sam miałem takie myśli kilkadziesiąt lat temu, gdy byłem gówniarzem. Zresztą, nie takie numery odwalaliśmy.  zenetelme

Całkiem niedawno (jakiś rok temu) było głośno o eksplozjach "polskich sklepów" w Tilburgu, co ochoczo podchwyciły media typu TVP. Nawet mówiłem do mojej kobiety: "Patrz, jacy jesteśmy sławni. W TVP mówią o naszym mieście, że w Holandii, i tu gdzie mieszkamy, w Tilburgu podkładają bomby niszcząc polską działalność gospodarczą".
Prawda jest taka, że tzw. "polskie sklepy" prowadzą Turasy, a nie Polacy, że nie był to atak na Polaków, tylko porachunki właśnie tych Turasów o wpływy (w Tilburgu są trzy "polskie", całkiem spore, supermarkety prowadzone przez Turków i oni walczą ze sobą). Po prostu. W prasie czytałem, że winni zostali już osądzeni i sprawa została wyjaśniona. W polskich mediach cicho. Ale w świadomości zasiano ziarno, że w Holandii dyskryminuje się Polaków i wysadza "polskie sklepy". Kto to robi? Oczywiście, ciapaci!!!  zenetelme
Nie moja wina, że to Turasy i inne muslimy wpadły na pomysł, by otwierać "polskie sklepy" w Holandii i robić na tym interes. Tylko mogę ich szanować za przedsiębiorczość, że wpadli na to przed Polakami. Sam robię zakupy w ich supermarketach, mają polskie wędliny, wedlowskie czekolady, zupki błyskawiczne, nabiał, mąkę, piwo, nawet pieczywo. Czuję się jak w polskim sklepie, chociaż za kasą stoi Turas albo inny Marokaniec.
Odpowiedz

Jeszcze u nas nie mają powodu, bo nie ma w polskich szkołach lekcji o edukacji seksualnej ale jak wejdzie, to na pewno pierwsi do
podpalenia będą katolicy.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(17-09-2023, 2:21 )polliter napisał(a):  

Dlatego wolność religijna musi być ograniczona do tego, że wolno mi wyznawać religię w ramach wytyczonych prawem równym dla wszystkich. Żadnych przywilejów!
Nie wolno mi wchodzić do kasyna, sklepu jubilerskiego czy banku w czapce z daszkiem i w bluzie z nałożonym kapturem, to nie wolno też wchodzić muzułmance w chuście, kwefie i czadorze. Przykro mi... (żartuję, nie jest mi przykro).

Cytat:szkoła w Charleroi w środkowej Belgii została podpalona w nocy z
informują media.

Aha, tak informują media...
Dziwne, skąd media wiedzą z jakiego powodu te szkoły podpalono. Dziwne też, że Ty przecież mediom nie ufasz, a podajesz takie informacje jako pewniak. A może jakiś małolat chciał sobie zrobić wagary i podpalił szkołę. Sam miałem takie myśli kilkadziesiąt lat temu, gdy byłem gówniarzem. Zresztą, nie takie numery odwalaliśmy.  zenetelme

Całkiem niedawno (jakiś rok temu) było głośno o eksplozjach "polskich sklepów" w Tilburgu, co ochoczo podchwyciły media typu TVP. Nawet mówiłem do mojej kobiety: "Patrz, jacy jesteśmy sławni. W TVP mówią o naszym mieście, że w Holandii, i tu gdzie mieszkamy, w Tilburgu podkładają bomby niszcząc polską działalność gospodarczą".
Prawda jest taka, że tzw. "polskie sklepy" prowadzą Turasy, a nie Polacy, że nie był to atak na Polaków, tylko porachunki właśnie tych Turasów o wpływy (w Tilburgu są trzy "polskie", całkiem spore, supermarkety prowadzone przez Turków i oni walczą ze sobą). Po prostu. W prasie czytałem, że winni zostali już osądzeni i sprawa została wyjaśniona. W polskich mediach cicho. Ale w świadomości zasiano ziarno, że w Holandii dyskryminuje się Polaków i wysadza "polskie sklepy". Kto to robi? Oczywiście, ciapaci!!!  zenetelme
Nie moja wina, że to Turasy i inne muslimy wpadły na pomysł, by otwierać "polskie sklepy" w Holandii i robić na tym interes. Tylko mogę ich szanować za przedsiębiorczość, że wpadli na to przed Polakami. Sam robię zakupy w ich supermarketach, mają polskie wędliny, wedlowskie czekolady, zupki błyskawiczne, nabiał, mąkę, piwo, nawet pieczywo. Czuję się jak w polskim sklepie, chociaż za kasą stoi Turas albo inny Marokaniec.
Cóż ja tam czytałe w polskich mediach, że sklepy z polskim towarem , a właścicirle ajatollachy jakieś i sie żrą.
fizja3  i się nie excytowałem.

A podpalacze zostawili 'wizytóweki', w sęsie , czemu podpalili .
To informacje policyjne. 
A czy ja wierze mediom, raczej nie . Jednym Prawie wcale, innym odrobinę więcej.

Ale głównie oceniam poszczegulne info, czy trzyma się kupy sama w sobie i
czy ma sens w kontekscie mojej ogulnej wiedzy.
Czy jest robiona żeby komuś dop...ić.
To oceniam na dość wiarygodne, oczywiście policja moze sie mylić, ale to ich problem.

Malo wiem o Belgi to nie wnikam.

Podało to masa portali w tym takie jak frsal i inne finansowogospodarcze nie widze powodu do manipulacji.

Odpowiedz

(17-09-2023, 6:18 )hogan napisał(a):  

Jeszcze u nas nie mają powodu, bo nie ma w polskich szkołach lekcji o edukacji seksualnej ale jak wejdzie, to na pewno pierwsi do

W ogóle proponuję likwidację takich przedmiotów jak geografia (kulistość Ziemi), biologia (ewolucja) czy fizyka z astronomią (na górze jest Bóg, a nie jakiś kosmos). Zostawić obowiązkową religię, historię (oczywiście tą "prawdziwą", a nie przekłamaną), matematykę (ale zlikwidować liczby 666 i Pi) i ewentualnie język polski (ale tylko z literaturą bogoojczyźnianą).

Cytat:Zachęceni przykładem buraków, fanatycznych ciemniaków, protestantów z Belgi , czy Francji.
Zapomniałeś o żydach i masonach.
Odpowiedz

(17-09-2023, 19:08 )polliter napisał(a):  
(17-09-2023, 6:18 )hogan napisał(a):  

W ogóle proponuję likwidację takich przedmiotów jak geografia (kulistość Ziemi), biologia (ewolucja) czy fizyka z astronomią (na górze jest Bóg, a nie jakiś kosmos). Zostawić obowiązkową religię, historię (oczywiście tą "prawdziwą", a nie przekłamaną), matematykę (ale zlikwidować liczby 666 i Pi) i ewentualnie język polski (ale tylko z literaturą bogoojczyźnianą).

Cytat:Zachęceni przykładem buraków, fanatycznych ciemniaków, protestantów z Belgi , czy Francji.
Zapomniałeś o żydach i masonach.
ubawa Ooooo obrońca uciśnionych Belgów sie odezwał. 
To ciekawe wolno wyzywać polaków od takich siakich i najgorszych , a Belgów nie, nawet jak podpalają szkoły.

Pewnie podpalają cywilizowanie i kulturalnie...  sadsmut3 a ja sie nie znam, nie jestem uświadomiony politycznie.
Powinienem złożyć samokrytykę  jenyzor

Odpowiedz

Cytat:Ooooo obrońca uciśnionych Belgów sie odezwał. 

To ciekawe wolno wyzywać polaków od takich siakich i najgorszych , a Belgów nie, nawet jak podpalają szkoły.

Oooo... To Ty wyzwałeś jakoś i obraziłeś Belgów???
Albo zrobiłeś to tak subtelnie, że tego nie zauważyłem albo próbujesz mi wmówić, że to zrobiłeś, chociaż tego nie zrobiłeś.

Wyzywanie i obrażanie jakiejkolwiek nacji jest bardzo nieładne i nie powinno mieć miejsca. Nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy, no ale przecież nie wiem jakimi drogami wędrują myśli w Twojej głowie.
Tak a propos, czy Ty właśnie nie obraziłeś Polaków pisząc ich małą literą???  gwizdze

Tak w ogóle, w którym miejscu bronię Belgów? Szkoły (zresztą nie tylko, jakiekolwiek budynki) podpalają kretyni, a głupota nie ma narodowości. Belgowie są tak samo głupi jak wszystkie narody, nie uważam, by byli jacyć mądrzejsi czy głupsi od innych narodowości.
Odpowiedz

(17-09-2023, 21:18 )polliter napisał(a):  
Cytat:Ooooo obrońca uciśnionych Belgów sie odezwał. 

Oooo... To Ty wyzwałeś jakoś i obraziłeś Belgów???
Albo zrobiłeś to tak subtelnie, że tego nie zauważyłem albo próbujesz mi wmówić, że to zrobiłeś, chociaż tego nie zrobiłeś.

Wyzywanie i obrażanie jakiejkolwiek nacji jest bardzo nieładne i nie powinno mieć miejsca. Nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy, no ale przecież nie wiem jakimi drogami wędrują myśli w Twojej głowie.
Tak a propos, czy Ty właśnie nie obraziłeś Polaków pisząc ich małą literą???  gwizdze

Tak w ogóle, w którym miejscu bronię Belgów? Szkoły (zresztą nie tylko, jakiekolwiek budynki) podpalają kretyni, a głupota nie ma narodowości. Belgowie są tak samo głupi jak wszystkie narody, nie uważam, by byli jacyć mądrzejsi czy głupsi od innych narodowości.
To strasne malom literom ubawa ... Nie memlaj , rozmydlasz temat. ubawa Pojedynki krasomówcze są zabawne , ale jak czytelnik nadąża a za chwile sami sie pogubimy o co kaman.
Naostrze trochę.
Ja mam odmienne zdanie. Uważam narody od Odry do Pirenejów za głupsze od nas ,
szczegulnie w szarej masie. Po części to wpływ protestantyzmu, ale nie tylko.
Takimi to drogami wedrują mysli w mojej głowie. ubawa
Głupota po trosze ma narodowość. 
No ale spoko, to sie szybko wyrównuje, od lat 80 narodowo głupiejemy błyskawicznie i za chwile
W głupocie dorównamy Europie  i Ameryce  helous

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości