Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 18 głosów - średnia: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Świnoujście

Zastanawiałam się kto Ci fotki robił a tu masz, Chrzestny ubawa2
To Ty chyba tak zupełnie przypadkowo nie jeździsz? Co?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Wujek mieszka daleko od Kielc więc widuję go bardzo rzadko więc dobrze się złożyło, że akurat tam był.
Odpowiedz

Pewnie, że dobrze ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Pamiętamy Świnoujście czterdzieści lat temu wtedy nie było Niemców, byli Rosjanie
Plaża super

miłości złotą nić snujesz, snujesz .......
Odpowiedz

Bardzo ładne miasto i jest co zwiedzać w okolicy. Trzy (?) lata temu popłynąłem do Heringsdorf i plażą, przez Ahlbeck wróciłem do Świnoujścia. Prawdę mówiąc promenada po naszej stronie w niczym nie ustępuje tej niemieckiej, jedyna różnica, a i mała ciekawostka, w Niemczech "trzeba" wykupić opłatę klimatyczną w automatach znajdujących się na promenadzie, z tej opłaty utrzymywana jest cała infrastruktura przyplażowa, łącznie z darmowymi toaletami. Co do plaży, brak parawanów, a za to mnóstwo koszy plażowych w przystępnej cenie. Rewelacyjne rozwiązanie, jest gdzie rzeczy zostawić, jest cień i dużo mniej piasku w ubraniach. A co do Międzyzdrojów, to takie nadmorskie Zakopane, kicz, kicz i tłumy ludzi. Żeby nie było, kocham góry, ale jeżdżę w Tatry a nie do Zakopanego oczko
Odpowiedz

Moją uwagę przyciągnąłeś bardziej Ty, bo dawno Ciebie nie było ubawa2
Ważne, że żyjesz! ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(04-02-2022, 15:39 )hogan napisał(a):  Moją uwagę przyciągnąłeś bardziej Ty, bo dawno Ciebie nie było ubawa2
Ważne, że żyjesz! ubawa2
Żyję, mam się w miarę dobrze i śledzę co się dzieje na forum ubawa2 Uzupełniałem i wymieniałem "sprzęt" przed zimową "wyprawą" w góry, a to zabiera trochę czasu. Zakupy trzeba przemyśleć, żeby nabyć dobrze i tanio oczko
Odpowiedz

Świetnie i jak co, udanej wyprawy życzę ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Hogan dziękuję, przyda się, bo jak na razie, prognozy nie są zbyt optymistyczne ubawa2
Odpowiedz

A to dlaczego? Jakie przeszkody masz na drodze?

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości