Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 18 głosów - średnia: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Świnoujście

Zawsze chciałem udać się do Świnoujścia, ale bardziej z tego względu, że jest bezpośredni pociąg tam z Kielc (właściwe ten pociąg jedzie do Świnoujścia, aż z Lublina). Jedzie się 10 godzin ubawa
Samo Świnoujście nawet zimą jest ciekawe według. Sporo lidzi, z tego 70% to Niemcy. Restauracje są pełne. 
Jest morze, długa plaża, aż do granicy niemieckiej. Są po niemieckie forty, byłem aż w dwóch i koło trzeciwgoi, który był zamknięty. Najciekawszy był fort Gerharda. 

[Obrazek: DOcHejO.jpg]

W środku muzeum z mnóstwem broni.
Odpowiedz

Jednego dnia wybrałem się do Międzyzdrojów. Do Międzyzdrojów udałem się busem, ale z powrotem piechotą, cała podróż wzdłuż plaży. 
Tamtego dnia pobiłem rekord dzienny jeśli chodzi o przebyte kilometry.

[Obrazek: jhd9qfz.jpg]

W Międzyzdrojach najciekawszy jest park miniatur i molo
[Obrazek: qTAiMS5.jpg]

Miniatury budynków, zamków i latarni znad Bałtyku.
Odpowiedz

[Obrazek: k5OSoqg.jpg]
Odpowiedz

[Obrazek: r1B7SQM.jpg]
Odpowiedz

[Obrazek: zSFe7Wm.jpg]
Odpowiedz

Na zdjęciach wydaję się że jest zimno i mokro, ale tak naprawdę to mi nad morzem to nie przeszkadza. Jest fajny klimat. Moim zdaniem jak nad Bałtyk to tylko zimą. oczko
Odpowiedz

[Obrazek: ZD2IkCu.jpg]

Granica z Niemcami na plaży XD Bezsensu, ze ta furtka tam jest. Pochodziłem troche po niemieckiej stronie, generalnie sobie przez granicę można swobodnie chodzić. oczko
Odpowiedz

Przy tej pogodzie, Niemcy w barach siedzą a więc miałeś szczęście, że Cię nie dupneli ubawa2

Rozumiem, że w końcu Ciebie widzę na dwóch fotkach? ubawa2

Miniaturki super... może też się kiedy wybiorę ale wiem co to znaczy jazda tyle godzin pociągiem.
Może autem kiedy mi się uda.

Dziękuję za fotki i jesteś super facet ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Tak to ja. Ta fotkę przy wiatraku zrobił mi chrzestny który akurat był w Świnoujściu w sanatorium.
Odpowiedz

(30-01-2022, 0:01 )bonaparte napisał(a):  Tak to ja. Ta fotkę przy wiatraku zrobił mi chrzestny który akurat był w Świnoujściu w sanatorium.
Fajnie cię poznać, po wielu latach takiej wirtualnej znajomości.
Poza tym dzięki, ja tyle razy byłem  Świnoujściu,  jedynie kawałek plaży widziałem.
I to wieczorem lub nocą.
Jak zwykle świetnie to zrobiłeś.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości