Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 33 głosów - średnia: 2.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rower

Izunia piszę o takim, którym ja widziałam. Wiem, że teraz cuda wymyślają i tylko kupować ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Robociku, niekoniecznie porażka, rowery z napędem chwalą sobie zawodowi sportowcy, kolarze. I nawet tłumaczą, że
taki rower wcale nie jest dla leniwych, bo więcej trzeba się przy nim nagimnastykować. ubawa

Rozumiem Ewuniu ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Jeśli taki rower jest na prąd to ok.
Odpowiedz

Rower na prąd? No co Ty??
O krześle na prąd to słyszałem.
Elektryczne takie.
To chyba do podgrzewania służy, zamiast termoforu.
Odpowiedz

No akumulator to nic innego jak prąd. Nic strasznego przecież ubawa trzeba sobie radzić w tych czasach. Nie masz siły już jechać, pyk i samo jedzie ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Krzysiu, w takim elektrycznym rowerze, jak najbardziej możesz sobie też zainstalować podgrzewane siodełko.
Na zimne dni jak znalazł. ubawa2

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

(19-12-2019, 7:37 )jozekkg napisał(a):  Krzysiu, w takim elektrycznym rowerze, jak najbardziej możesz sobie też zainstalować podgrzewane siodełko.
Na zimne dni jak znalazł. ubawa2

Znalazłem taką propozycję siodełka w necie.
Bezpieczne, bo pasy są, można osobno kask dokupić.
Tylko...ceny nie podają i chyba to dla pasażera jest.
Trzeba zatem sznurkiem do bagażnika umocować-chyba?

[Obrazek: 1&srcw=640&srch=2000&dstw=640&dsth=2000&quality=80]
Odpowiedz

Wracając do Komara 3 na pedały-próbował ktoś na tym jeździć?Mimo swej silnej woli,determinacji i pary w łapach,wymiękł bym po piętnastu kilometrach.
Co do podgrzewanego siodełka-rozwiązanie dla masochistów,albo strażaków...
Że to niby Słońca nie ma a w.... parzy.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Za dzieciaka próbowałam takim zwykłym komarkiem jeździć ale wolałam Junaka, czyli motor. ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

[Obrazek: OGAR-202.png]
MOTOROWER 49CC ROMET OGAR 202fi 2019 
Nie wiem czy to jeszcze produkują ale to najnowocześniejszy polski motorower-co najmniej za późno o 20 lat.Podobne Enerdowcy dawno temu robili a my....
[Obrazek: Instagram_qqsnhep.jpg] Ale miał być rower.

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości