Rower -
Siwy - 17-12-2019
Pomysł mi się spodobał.
Może by taką fure sobie sprawić.
Pasuje nabyć w jakimś teatrze stare janielskie skrzydła i można zabawić się w Ikara ze smiglowym napędem.
Co o tym sądzicie?
RE: Rower -
Siwy - 17-12-2019
Znalazłem trochę szybszą i pewnie lepszą wersję roweru. To już jest prawie klasyczny odrzutowiec.
Doskonała alternatywa dla roweru elektrycznego.
Szybki, zwrotny naddźwiękowy.
Pewnie żaden policjant takiego rowerzysty nie dogoni.
Siwy - 17-12-2019
hogan - 17-12-2019
Przy takich prędkościach, w rowerze mogą choćby opony nie wytrzymać, bo nie są do tego przystosowane.
Wąsatka - 17-12-2019
Czekałam kiedy odleci.
Komentarz męża: przecież ty mało kiedy jeździsz 80 km/h samochodem (znaczy za wolno, czyli przepisowo).
ewus - 18-12-2019
Wąsatko mąż złośliwy jest chyba troszkę

oczywiście żartuję.
A wracając do tematu roweru to widziałam fajny taki właśnie z małym silniczkiem na paliwo. Maksymalna prędkość to bodajże 30-40km/h także takie cuda już wymyślają.
Z drugiej strony jak przeceniasz swoje siły i nie masz mocy żadnej żeby wrócić, to w takim przypadku taki napęd mógłby ratować skórę
ro_bot - 18-12-2019
Plenery przecudowne.
Kiedyś jeszcze po takich pośmigam (bez śmigieł)
hogan - 18-12-2019
(18-12-2019, 0:02 )ewus napisał(a): Wąsatko mąż złośliwy jest chyba troszkę
oczywiście żartuję.
A wracając do tematu roweru to widziałam fajny taki właśnie z małym silniczkiem na paliwo. Maksymalna prędkość to bodajże 30-40km/h także takie cuda już wymyślają.
Z drugiej strony jak przeceniasz swoje siły i nie masz mocy żadnej żeby wrócić, to w takim przypadku taki napęd mógłby ratować skórę 
A po co na paliwo? Ja mam na akumulator
ro_bot - 18-12-2019
Ludeńki,jak komu chce się kręcić to dobry rower a jak nie to dobry motocykl.
Wszelkie pośrednie pierdziołki to porażka.
jozekkg - 18-12-2019
Ro_bot, w sumie racja.

Chyba, że ktoś na starego komara na pedały. Tym można było standardowo jeździć na silniku spalinowym, ale w razie "W" dojechać pedałując.
photo sharing