Liczba postów: 15,291
Liczba wątków: 150
Reputacja:
439
Tak się zastanawiam Zacna Izuniu, czy jak się na mnie obrazisz, to też będziesz krzysiu pisała z małej litery?
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
A od kiedy tytuł piszemy z dużej litery, zacny Krzysiu?
I proszę, skup się na temacie.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 2,804
Liczba wątków: 49
Reputacja:
285
Zodiak: skorpion
Ale udajecie kulturlnych.
Orgazm jest wynalazkiem natury służącym przedłużaniu gatunku nieszczęsnego.Gdyby to przyjemne nie było,nie było by po nas śladu żadnego.
Kościół chce jedynie,żeby było po bożemu-rozmnażaj,módl się i pracuj na nich kiecunów (../)
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Podobają mi się Wasze wypowiedzi ale w zasadzie, nie o to w tym chodzi czy mi coś się podoba czy nie lecz
czy widzę w tym rację, no i tu muszę stwierdzić, że tak. Tak, widzę dużo w tym racji, bo sam bóg nakazał
rozmnażanie się a nic nie wspomniał o ślubie. Jednak, jak wiecie, ten kto jest wierzący i praktykujący, nie może
sprzeciwić się kościołowi- nie bogu ale kościołowi, bo to kościół nakazuje miłości po bożemu a nie bóg.
Dlaczego więc ludzie bardziej słuchają człowieka niż boga?
Ogólnie uważam, że to niczyja sprawa z kim, jak i gdzie będę "uprawiała" seks. Nawet jak bym była po stronie
kościoła, to powiedziałabym, że to nie ich zakichany interes a bóg jeśli ma mi nie wybaczyć miłości, to jaka jest
jego miłość?
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 12
Reputacja:
221
Iza, dobrze wiesz, że to sam Bóg zakazał tego w szóstym przykazaniu. Później Jezus ten zakaz jeszcze uszczegółowił.
Chodziłaś przecież kiedyś na lekcje religii, prawda?
Czy jak go poprosisz to czy się zgodzi? Nie zgodzi się, bo wtedy by sam sobie zaprzeczył. I chyba dobrze, bo jakby ktoś poprosił Go, czy np. może zabić, to też by dostał zgodę?
hogan napisał(a):a bóg jeśli ma mi nie wybaczyć miłości, to jaka jest jego miłość?
Wg mnie seks i miłość to dwie różne sprawy.
<czapja>Miłego dnia... <hi>