09-02-2024, 23:51
No tak, bo teraz zobaczcie taką rzecz.
Wiem, że nie ma dla mnie takiej partii, która odpowiadałaby pod każdym względem i takiej wybrać nie mogę, więc
wybieram tzw. mniejsze zło ale nie jestem z tego zadowolona.
Czego bym chciała i co w tej chwili mi nie pasuje.
- Popieram PO
- Popieram Tuska
- Popieram protesty rolników
- Popieram Unię
- Nie chcę Wąsika i Kamysza w polityce, nie tylko w Sejmie
- Nie chcę Dudy, bo stał za tymi dwoma powyżej, chociaż w drugiej kadencji dałam Mu szansę, bo deczko się zmienił
To na dziś ale...
Chciałabym aby...
- Służba zdrowia była dla każdego dostępna na dziś a nie np. za kilka miesięcy i aby lekarze leczyli a nie lecieli w kulki
- O wiele bardziej surowych kar za znęcanie się nad zwierzętami
- Żadnych symboli religijnych w polityce, nie tylko w Sejmie
- Żadnych 500, 800, trzynastek, etc. Niech każdy sam zarobi na swoje utrzymanie.
- Niech odwalą się od ciąży i aborcji, niech kobieta lub para sama decyduje co chce zrobić.
- Unia nie wprowadzała debilnych nakazów i zakazów, czyli elektryki, fotowoltaiki, opał, piece, opłaty za szczepienia i kastrację zwierząt i
aby nie nazywała pomidora owocem!!!
Jest ego więcej odnośnie Unii ale Unię ogólnie popieram, bo żeby nie Unia, to nadal żylibyśmy jak Rumuni.
Nie wchodzę w szczegóły bo z dwa dni by mi zajęło abym miała wszystko opisać, nie doradzajcie też mi, jaką mam
wybrać partię, bo takiej nie ma. Chcę jedynie pokazać, jaka polityka jest porypana i tyle.
Wiem, że nie ma dla mnie takiej partii, która odpowiadałaby pod każdym względem i takiej wybrać nie mogę, więc
wybieram tzw. mniejsze zło ale nie jestem z tego zadowolona.
Czego bym chciała i co w tej chwili mi nie pasuje.
- Popieram PO
- Popieram Tuska
- Popieram protesty rolników
- Popieram Unię
- Nie chcę Wąsika i Kamysza w polityce, nie tylko w Sejmie
- Nie chcę Dudy, bo stał za tymi dwoma powyżej, chociaż w drugiej kadencji dałam Mu szansę, bo deczko się zmienił
To na dziś ale...
Chciałabym aby...
- Służba zdrowia była dla każdego dostępna na dziś a nie np. za kilka miesięcy i aby lekarze leczyli a nie lecieli w kulki
- O wiele bardziej surowych kar za znęcanie się nad zwierzętami
- Żadnych symboli religijnych w polityce, nie tylko w Sejmie
- Żadnych 500, 800, trzynastek, etc. Niech każdy sam zarobi na swoje utrzymanie.
- Niech odwalą się od ciąży i aborcji, niech kobieta lub para sama decyduje co chce zrobić.
- Unia nie wprowadzała debilnych nakazów i zakazów, czyli elektryki, fotowoltaiki, opał, piece, opłaty za szczepienia i kastrację zwierząt i
aby nie nazywała pomidora owocem!!!
Jest ego więcej odnośnie Unii ale Unię ogólnie popieram, bo żeby nie Unia, to nadal żylibyśmy jak Rumuni.
Nie wchodzę w szczegóły bo z dwa dni by mi zajęło abym miała wszystko opisać, nie doradzajcie też mi, jaką mam
wybrać partię, bo takiej nie ma. Chcę jedynie pokazać, jaka polityka jest porypana i tyle.

![[Obrazek: orzeszki-ziemne-w-konewce-zestaw-do-uprawy.jpg]](https://www.dadum.pl/35837-large_default/orzeszki-ziemne-w-konewce-zestaw-do-uprawy.jpg)