25-01-2018, 22:13
Ostatnio jestem zainteresownay Aquaparkami.
Dotychczas byłem chyba w dwóch.
Oczywiście byłem w wielu obiektach typu pływalnia, ale dla mnie Aquapark to na prawdę spory obiekt i wyjątkowy, a nie basen i jedna rura.
Więc w takich byłem z tego co pamiętam:
W Zakopanem - dawno było i mało pamiętam ;
W Redzie - co w grudniu byłem, fajne miejsce nawet zjeżdżalnie fajne, ale z jednej bałem się zjechać
))) Była zjeżdżalnia z rekinami. rekiny małe ale spoko. Najbardziej mi się podobała sztuczna rzeka w której spędziłęm 80% czasu, długo się pływa i można się zrelaksować. Ratowniczki były ładne :ubawa:
Teraz chce do Krakowa jechać, żeby sprawdzić co tam jest, tam z tego względu że mam blisko i podróż mi tanio wyjdzie.
Opinie w necie są różne, w sumie ten w Redzie też miał powiedzmy różne opinie a mi się podobało więc spróbuje.
Dotychczas byłem chyba w dwóch.
Oczywiście byłem w wielu obiektach typu pływalnia, ale dla mnie Aquapark to na prawdę spory obiekt i wyjątkowy, a nie basen i jedna rura.
Więc w takich byłem z tego co pamiętam:
W Zakopanem - dawno było i mało pamiętam ;

W Redzie - co w grudniu byłem, fajne miejsce nawet zjeżdżalnie fajne, ale z jednej bałem się zjechać
))) Była zjeżdżalnia z rekinami. rekiny małe ale spoko. Najbardziej mi się podobała sztuczna rzeka w której spędziłęm 80% czasu, długo się pływa i można się zrelaksować. Ratowniczki były ładne :ubawa: Teraz chce do Krakowa jechać, żeby sprawdzić co tam jest, tam z tego względu że mam blisko i podróż mi tanio wyjdzie.
Opinie w necie są różne, w sumie ten w Redzie też miał powiedzmy różne opinie a mi się podobało więc spróbuje.