Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Turystycznie niebezpieczne miejsce.
Ja raczej takie miejsca omijam, słyszałem, że w Tajlandii, Tajowie porywają brytyjczyków i przywiązują do drzewa, zabierają wcześniej portfel. Jak by im nie wystarczył sam portfel.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2017, 21:22 przez
bonaparte.)
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
O ilu takich przypadkach słyszałeś? O jednym? To i w Polsce mogę opowiedzieć Ci taki przypadek i to nawet bardziej
drastyczny. Przywiązali do drzewa i następnie rzucali w gościa, jak w tarczę nożami... co dalej było nie opiszę, bo jeszcze
ze mnie zrobią taką tarczę.
A więc moim zdaniem, wszędzie wyrabiają się różne rzeczy i nie da się tego ominąć.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Wszędzie jest niebezpiecznie, są wyjątkowe miejsce gdzie przestępczość jest znikoma, np. Islandia.
Sam się włóczyłem po różnych miastach i miejscach po nocy, w Polsce czy za granicą i nigdy mi się nic nie stało, żeby mnie ktoś napadł czy coś, ale unikam niebezpiecznych miejsc.
A sobie przypomniałem jak kiedyś mnie napadli na dworcu w Radomiu na dworcu jakieś debile.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2017, 22:33 przez
bonaparte.)
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Na forum turystycznym znam ludzi co głownie latają do Tajlandii i nigdy nie słyszałem od nich o takich przypadkach.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
No właśnie, mi bardziej wydaje się, że to zależy od przypadku, gdzie akurat jakieś zbiry są i nie jest to zależne
ani od kraju ani nawet od miejsca. Tak jak bomby wybuchają w najmniej spodziewanych okolicznościach.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Jak mieszkałam w Holandii to pod moim domem postrzelono człowieka.
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Jak wynika z postu to teraz w UK a wcześniej w NL.