Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolczyki

Chyba świeżo robione bo jeszcze widać stan zapalny skóry, czerwona plama.

A potem, za powiedzmy 200 lat, jacyś archeologowie, odkopią szczątki ludzi i powiedzą:
Patrzcie, oni byli też już czipowani  ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Świeżo robione a wygląda już świetnie ubawa2 Przynajmniej moim zdaniem. Ktoś musiałby umrzeć z takim dermalem chyba, żeby go ktokolwiek miał szansę odkopać, i to nie po 200 latach bo wtedy już na takim trupku żadnej skóry nie będzie ubawa2
Odpowiedz

ro_bot napisał(a):A nie boicie się,że jak się o coś takiego o ubranie zahaczy podczas rozbierania to skórę wyrwie?

Ja jakoś nie. Zresztą jak trzeba by się było szamotać żeby sobie kolczyk wyrwać? :ubawa2 To tak samo musiałabym się bać codziennie krojenia chleba, bo przecież mogę się pochlastać przypadkiem ubawa2
Odpowiedz

O "zahaczeniu" też kiedyś myślałam ale zdałam sobie sprawę, że kolczyki przecież też mi nie przeszkadzają  ubawa

Dermal by został przy kościach i mieliby jeszcze większą zagadywostkę, co to jest i do czego służyło :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zasoby internetu szybko rozwiałyby wątpliwości oczko

O, ale żeby nie było że mi się wszystko w modyfikacjach ciała podoba to przypomniało mi się coś, czego nie lubię - tunele. Czasami widuję kogoś u kogo to wygląda nawet ładnie... ale nie, jednak nie. Sam fakt, że żeby pozbyć się dziury po tunelu trzeba odwiedzać chirurga już mi się nie podoba. Pozostałe sposoby kolczykowania są jednak nieporównywalnie mniej inwazyjne.
Odpowiedz

O tych tunelach wspominasz?   :ubawa:

Czasem mogą być praktyczne   :zdziwienieke: 

[Obrazek: telefon-jako-kolczyk.jpg]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ale smartfona z przekątną 5 cali już by nie wcisnął :ubawa:
Odpowiedz

Ten by wcisnął, nawet pewnie z pięć  ubawa2

[Obrazek: 31460723.jpg]

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ależ musiał mieć perfekcyjne wykonane te tunele, że mu ich jeszcze szlag nie trafił :ubawa:Szacun  :ubawa:
Odpowiedz

I też kiedyś ktoś powie, że ludzie wyróżniali się od nas robotów, dość nietypowym wyglądem uszu :zdziwienieke:

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości