Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Niech więc będzie tak, jak sobie życzysz ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(07-07-2016, 19:24 )hogan napisał(a):  Niech więc będzie tak, jak sobie życzysz ubawa2

Użyj może trochę swoich szamańskich umiejętności - wtedy będzie na 100% po mojemu! paaluh :ubauba:
Odpowiedz

To napisz mi dokładnie kto chcesz aby wygrał i ile jeszcze meczu zostało, to zobaczę co się da zrobić    :idy77jy: 

Nie wiem czy tak byś chciała ale coś mi podpowiada, że Francja wygra. holeinwal

Hogan- Izabela
Odpowiedz

No cóż, to mówiłam ja, 8 minut temu   :zdziwienieke: 

Gol- Niemcy Francja:  0:1

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(07-07-2016, 21:49 )hogan napisał(a):  No cóż, to mówiłam ja, 8 minut temu   :zdziwienieke: 

Gol- Niemcy Francja:  0:1

zlososo niestety.....
Mówiłam Ci, że tak "z serca" wolałabym widzieć Francję, jako zwycięzcę ale myślę też o meczu finałowym. Mam wrażenie, że z Portugalią Niemcy mieliby więcej szans, są spokojniejsi i bardziej zdyscyplinowani - "wyrachowani"; tym bardziej, że Portugalia w sumie niewiele pokazała. Obojętnie, kto wygra, niech potem wygra z Portugalią!!

Zapomniałam dodać, że bramka z karnego to też jakby przypadek - żadna wypracowana akcja, nic. Kwestia wczesniejszego błędu i w sumie to tylko szczęście.
Odpowiedz

Jak miałabym na to patrzeć pod tym kątem, to wolałabym aby teraz wygrała Francja.

Dlaczego?
- Jak Francja by wygrała, to Niemcy pojechaliby do domu.
- Jak Francja by wygrała, to za dwa lata, Niemcy musieliby zaczynać od zera a nie jako mistrzowie bez "wprowadzenia".
- My mielibyśmy większe szanse na wygraną.

Potem, jak grałaby Portugalia- Francja, to chciałabym aby wygrała Portugalia.
- wtedy my znów zmierzylibyśmy się(za dwa lata) z Portugalią a taki mecz, byłby jeszcze większym wydarzeniem niż
nasz ostatni z Portugalią  ubawa2
- Nie musielibyśmy aż do finałów konkurować z Portugalią.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Khym, khym... ja nie chcę nic mówić ale już 2:0   wsydzamsie

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(07-07-2016, 22:31 )hogan napisał(a):  Khym, khym... ja nie chcę nic mówić ale już 2:0   wsydzamsie

To, co czułam przed meczem i jak chciałam "z całym sercem" sie spełniło. Teraz tylko zwycięstwo z Portugalią! trzeba pamiętać, że Francja zawsze wygrywała duże imprezy u siebie - będzie tak i tym razem. Portugalia niczego nie pokazała, a ich ostatni mecz z Walią nie był pokazem wybitnych zdolności i umiejętności gry. Walia - nie ukrywajmy, była słabsza i dlatego Portugalia wygrała - niczym nie błysnęła.
 - co mi zależy na wyjeździe Niemców - niech sobie nawet zostaną, mnie to nie rusza i w niczym nie przeszkadza.
 - nie przeszkadza mi, czy Niemcy zaczną od zera, czy nie.
 - szanse mielibyśmy takie same.
A dlaczego za dwa lata mielibyśmy się spotkać z Portugalią?

Niech Francja tak zagra w niedzielę i będę usatysfakcjonowana ubawa2
Odpowiedz

No i Niemcy zagraja w meczu o 3-cie miejsce,jeżeli takowy będzie.
Odpowiedz

Amadeo, przecież chciałaś aby Niemcy wygrali, tak sama napisałaś. ubawa2
Twoje słowa:

Cytat:więc jestem za Niemcami. Wprawdzie będą bez kilku dobrych zawodników - za kartki i z kontuzjami ale potrafią dzisiaj wygrać.

Ja za nikim nie byłam ale cieszę się, że Francja wygrała i teraz Francja odpadnie. Trafił swój na swego, tak się mówi i w końcu
wyszło tak, jakby mecze były ustawione co do drużyn, bo lepsi grają z lepszymi a gorsi z gorszymi i odpadają wszyscy, co
 powinni odpaść.

Za jednym zamachem, "wyeliminują"(wykopią) z mistrzostwa dwa państwa, Niemcy i Francję i o to chodzi paaluh

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości