18-06-2016, 17:54
EURO 2016
18-06-2016, 18:48
Islandia gra z Wegrami i wygrywa.
Mowie wam final bedzie Islandia - Polska
Mowie wam final bedzie Islandia - Polska
18-06-2016, 18:58
18-06-2016, 19:03
Islandia jest bardzo dobra. I im kibicuje.
18-06-2016, 19:47
Przed sekundą na innej stronie usłyszałam, że Islandia strzeliła sobie samobójczego gola - jak w wielu meczach w ostatniej minucie
Bonaparte, mozesz się chociaż troszkę cieszyć, bo nie przegrali
Bonaparte, mozesz się chociaż troszkę cieszyć, bo nie przegrali
18-06-2016, 21:05
18-06-2016, 22:58
Skończyła się pierwsza połowa meczu Austria - Portugalia, Portugalia lepsza, mieli ze cztery 100% sytuacje, żeby zdobyć gola ale nic... ale bym się śmiała, jakby Austria jakoś wygrała..., chociaż wydaje mi sie to mało prawdopodobne. Portugalia cały czas pod bramką Austrii.
To była faktycznie duża niespodzianka, przyznam, że po kryjomu miałam nadzieje, że moze Austria wygra... Portugalia miała tyle sytuacji podbramkowych ale w sumie Austria tez miała dużo szczęścia
Pewnie to negatywne uczucie ale bardzo się cieszyłam, kiedy Ronaldo nie strzelił karnego. Prawie nieprawdopodobne! Dobrze mu tak - "gwiazdor" jeden! Nie może byc zadowolona Portugalia - remis z Austrią, to nie jest satysfakcjonujący wynik 
Amadeo, łącz proszę posty, bo post pod postem, piszemy tylko w swoich tematach, w muzyce lub w "Dialogu Kordialnych".
hogan
(18-06-2016, 21:50 )Amadea napisał(a): Skończyła się pierwsza połowa meczu Austria - Portugalia, Portugalia lepsza, mieli ze cztery 100% sytuacje, żeby zdobyć gola ale nic... ale bym się śmiała, jakby Austria jakoś wygrała..., chociaż wydaje mi sie to mało prawdopodobne. Portugalia cały czas pod bramką Austrii.
To była faktycznie duża niespodzianka, przyznam, że po kryjomu miałam nadzieje, że moze Austria wygra... Portugalia miała tyle sytuacji podbramkowych ale w sumie Austria tez miała dużo szczęścia
Pewnie to negatywne uczucie ale bardzo się cieszyłam, kiedy Ronaldo nie strzelił karnego. Prawie nieprawdopodobne! Dobrze mu tak - "gwiazdor" jeden! Nie może byc zadowolona Portugalia - remis z Austrią, to nie jest satysfakcjonujący wynik 
Amadeo, łącz proszę posty, bo post pod postem, piszemy tylko w swoich tematach, w muzyce lub w "Dialogu Kordialnych".
hogan
18-06-2016, 23:28
19-06-2016, 17:45
Ależ zrobili okropność dla oglądających Euro - od dzisiaj 2 mecze jednocześnie
Oglądałam jakiś program o Euro i Nawałka jest oceniony, jako drugi najlepiej ubrany trener. Tam, gdzie trzeba elegancko, w innych sytuacjach odpowiednio luźno, a mimo to ze smakiem
Na pierwszym miejscu jest trener Niemiec - podkreślano, ze przy swojej elegancji dba o szczegóły, drobiazgi w stroju
Euro staje się, jak "czerwony dywan" przy odbiorze Oskarów
Oglądałam jakiś program o Euro i Nawałka jest oceniony, jako drugi najlepiej ubrany trener. Tam, gdzie trzeba elegancko, w innych sytuacjach odpowiednio luźno, a mimo to ze smakiem
Na pierwszym miejscu jest trener Niemiec - podkreślano, ze przy swojej elegancji dba o szczegóły, drobiazgi w stroju
Euro staje się, jak "czerwony dywan" przy odbiorze Oskarów
19-06-2016, 18:27
Śmiech na sali. Wcześniej nie patrzyłam tak na to albo przemilczałam, myśląc o bezguściach.
I właśnie o trenerze Niemców pomyślałam, co za bezguście, ubrany jak menol w czasie meczu
Polska- Niemcy a piłkarze? Przecież to w ogóle nie były ich barwy, oprócz czarnego.
Lepiej by wypadli, jak mieliby na przykład żółte spodenki i czarne koszulki a buty?
Te akurat i Niemcy i Nasi(nie wszyscy ale większość) mieli jak dla dzieci Nemo. :zdziwienieke: Żółto- jaskrawo zielone- różowe.
I właśnie o trenerze Niemców pomyślałam, co za bezguście, ubrany jak menol w czasie meczu
Polska- Niemcy a piłkarze? Przecież to w ogóle nie były ich barwy, oprócz czarnego.
Lepiej by wypadli, jak mieliby na przykład żółte spodenki i czarne koszulki a buty?
Te akurat i Niemcy i Nasi(nie wszyscy ale większość) mieli jak dla dzieci Nemo. :zdziwienieke: Żółto- jaskrawo zielone- różowe.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości