Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Fakt Hiszpania i Włochy to bardzo silne zespoły. Mogą być w finale.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Nie mogą, bo Polska będzie w finale :th_to_clue:
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 2,804
Liczba wątków: 49
Reputacja:
285
Zodiak: skorpion
(17-06-2016, 19:01 )Amadea napisał(a): Grali naprawdę bardzo dobrze, zwłaszcza w defensywie
Zręcznie ujęte

Dwudziestu facetów ganiajacych za nadmuchanym skórzanym workiem przestało mnie bawić coś koło 17-go roku życia.
Oglądając mecz Polska-Niemcy widziałem czerwone stado,którego wszędzie było pełno a wśród niego białe rodzynki,których piłka słuchała,aż miło.Nasi w/g mnie polegli taktycznie i zwyczajnie dopisało im szczęście.
Skupili się na przeszkadzaniu zamiast na grze.
Jak Polska będzie w finale to będzie naprawdę dziwne Euro...
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Liczba postów: 2,804
Liczba wątków: 49
Reputacja:
285
Zodiak: skorpion

Tylko obiektywizmem próbowałem się wykazać...
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Wedlug dziennikarzy niemieckich Polacy zagrali dużo lepiej niż Niemcy. Wobec wlasnej druzyny ludzie są bardziej krytyczni
Ja na miejscu Milika bym strzelił.
Liczba postów: 3,857
Liczba wątków: 4
Reputacja:
111
Robociku, znałam człowieka, który twierdził, że nie jest możliwe, żeby 20 zdrowych psychicznie facetów ganiało po boisku za jedną piłką, a 2 sie przyglądało, od czasu do czasu włączając sie w grę. Twierdził, że każdy powinien dostać piłkę i indywidualnie się bawić :ubawa:
Robociku, Nie chcę się "narażać" Hogan, że brakuje mi optymizmu ale jeżeli chodzi o Polskę, to w tej chwili tzn 1/8, gdzie już praktycznie przeszli jest ich końcowym etapem. Jestem z nimi i trzymam kciuki ale nie widzę ich w dalszej grze