Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 38 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

EURO 2016

Fakt Hiszpania i Włochy to bardzo silne zespoły. Mogą być w finale.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Nie mogą, bo Polska będzie w finale :th_to_clue:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(17-06-2016, 19:01 )Amadea napisał(a):  Grali naprawdę bardzo dobrze, zwłaszcza w defensywie 

Zręcznie ujęte ubawa
Dwudziestu facetów ganiajacych za nadmuchanym skórzanym workiem przestało mnie bawić coś koło 17-go roku życia.

Oglądając mecz Polska-Niemcy widziałem czerwone stado,którego wszędzie było pełno a wśród niego białe rodzynki,których piłka słuchała,aż miło.Nasi w/g mnie polegli taktycznie i zwyczajnie dopisało im szczęście.
Skupili się na przeszkadzaniu zamiast na grze.
Jak Polska będzie w finale to będzie naprawdę dziwne Euro...

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Nie no, to już przegięcie co napisałeś. Cały kraj nie może wyjść z podziwu a Ty z takim tekstem, wstydź się lejewdu

Hogan- Izabela
Odpowiedz

boisieTylko obiektywizmem próbowałem się wykazać...

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Do kitu ten Twój obiektywizm ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(17-06-2016, 19:01 )Amadea napisał(a):  Grali naprawdę bardzo dobrze, zwłaszcza w defensywie - Niemcom było trudno przedostać się pod nasza bramkę.
Po meczu "na żywo" słuchałam wypowiedzi byłego trenera reprezentacji - Łazarka, który powiedział, że Polska ma szansę być właśnie tym "czarnym koniem", którego nikt się nie spodziewa  :wink:

Podobnie jak Karbon typuję Niemców, Francję ale dodaję Hiszpanię i Włochy.
Wolałabym na pierwszym miejscu Hiszpanię, a nie Niemcy.

Mnie zaniepokoiła słabsza dyspozycja naszego Lewego w meczu z Niemcami.
Odpowiedz

Wedlug dziennikarzy niemieckich Polacy zagrali dużo lepiej niż Niemcy. Wobec wlasnej druzyny ludzie są bardziej krytyczni
Ja na miejscu Milika bym strzelił.
Odpowiedz

Robociku, znałam człowieka, który twierdził, że nie jest możliwe, żeby 20 zdrowych psychicznie facetów ganiało po boisku za jedną piłką, a 2 sie przyglądało, od czasu do czasu włączając sie w grę. Twierdził, że każdy powinien dostać piłkę i indywidualnie się bawić :ubawa: 

Robociku, Nie chcę się "narażać" Hogan, że brakuje mi optymizmu ale jeżeli chodzi o Polskę, to w tej chwili tzn 1/8, gdzie już praktycznie przeszli jest ich końcowym etapem. Jestem z nimi i trzymam kciuki ale nie widzę ich w dalszej grze
Odpowiedz

To się nie narażaj, bo gdzie drwa rąbią, to i wióry... polecą zespluwa

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości