Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 27 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

z biurem podróży

Trzeba też zwrócić uwagę na wyżywienie, bo na przykład tutaj: http://www.travelplanet.pl/wczasy/grecja...k&dojazd=F

W ofercie jest napisane, że oferta obejmuje posiłki ale wyżej czytamy pod
podtekstem "Wyżywienie": We własnym zakresie i  śniadania kontynentalne za dopłatą
Dobrze jest w takim przypadku dowiedzieć się, czy dostajemy tylko śniadanie czy tylko obiad, czy 3 posiłki a może żadnego.
Na moją logikę, dostajemy wszystkie posiłki ale specjalne(kontynentalne) śniadanie za dopłatą ale właśnie mogę się mylić.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

W tej powyższej ofercie śniadania są za dopłatą. To aparthotel więc apartamenty posiadają aneks kuchenny. Takie hotele wybierane są głównie przez klientów co przyrządzają sobie posiłki sami lub jadają w lokalnych restauracjach.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Tak jak myślałam ale jak ktoś by nie wiedział, to miałby problem ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Lecę z biurem podróży na wakacje. Nie wiem jak będzie, ale nie mam dużych wymagań. W sumie to większość rzeczy planuje zwiedzić sam, ale się może zapisze na jakąś wycieczkę. Mam nadzieje że nie będzie żadnych animacji bo ja nie lubię takichj głupot.
Odpowiedz

(16-04-2016, 11:23 )hogan napisał(a):  Trzeba też zwrócić uwagę na wyżywienie, bo na przykład tutaj: http://www.travelplanet.pl/wczasy/grecja...k&dojazd=F

W ofercie jest napisane, że oferta obejmuje posiłki ale wyżej czytamy pod
podtekstem "Wyżywienie": We własnym zakresie i  śniadania kontynentalne za dopłatą
Dobrze jest w takim przypadku dowiedzieć się, czy dostajemy tylko śniadanie czy tylko obiad, czy 3 posiłki a może żadnego.
Na moją logikę, dostajemy wszystkie posiłki ale specjalne(kontynentalne) śniadanie za dopłatą ale właśnie mogę się mylić.

Ale to jest bardzo tani 1 300 za osobę na Krecie i a w drogim lipcu 1 800 za osobę też tanio. Więc według mnie ta niska cena wynika z braku wyżywienia, w sumie dobra opcja dla kogoś kto umie sobie sam coś zrobić, albo chodzić po restauracjach łazić i jeść co chce.
Odpowiedz

Wcześniejszym postem, zasugerowałam tylko aby uważać na oferty, bo jak ktoś pojedzie
bez kasy, to może okazać się, że będzie głodował. slecausuuski

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Myślę że jak ludzie wydają tyle na wycieczkę, to dokładnie sprawdzi, albo zapyta w odziele biura podróży o szczegóły. oczko
Odpowiedz

No to pytaj jakby co ubawa2
Bo tak się składa, że ludzie płacą nawet 10 x więcej niż Ty i są wystawiani do wiatru.
Dziś wszędzie są manipulacje i machlojki a więc dobrze jest mieć oczy dookoła głowy.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Bonaparte i jak? Masz już konkretną rezerwację?

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Tak. W lipcu. Na krete lece. oczko
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości