Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 2.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

25 listopada był koniec świata

Jak masz coś na potwierdzenie, to wklej ale jeśli pochodzi z wiarygodnego źródła a takim dla ŚJ, może być tylko

źródło od ŚJ.
hogan
Odpowiedz

[Obrazek: wtcrown1.jpg]

[Obrazek: sMuit0zWdXyC.jpg]
No i chyba kwintesencja....

[Obrazek: blog_ge_5098916_7918099_sz_brooklyn.jpg]
Odpowiedz

No i co w związku z tym, z tym że tam jest krzyż? Już wyjaśniłam o co chodzi.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(08-12-2015, 14:48 )hogan napisał(a):  No i co w związku z tym, z tym że tam jest krzyż? Już wyjaśniłam o co chodzi.

Nie wyjaśniłaś niestety.
Na" pewno tego czemu,  teraz plują na krzyż, mimo że zaczynali od niego.
Odpowiedz

No jak nie wyjaśniłam? Przeczytaj to jeszcze raz uważnie:

(08-12-2015, 10:29 )hogan napisał(a):  Na ten temat się nie wypowiem bo nic o tym nie wiem i pierwszy raz spotykam się z takim stwierdzeniem. Ale nie przeczę, może
 i tak było, tak jak choćby to, że dawniej ŚJ palili papierosy, nawet przed Salami Królestwa stały popielniczki.
 Potrzebowali czasu aby zrozumieć ten fakt, że człowiek ma być przed Bogiem czysty nie tylko fizycznie ale też duchowo.
Mogło więc też tak być z krzyżem.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

W mętne wody tłumaczenia bezsensu wpłyńęłaś rybko. slecausuuski
Odpowiedz

Bynajmniej. Jest to bardzo istotne i wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy, tym samym oczerniając bezpodstawnie tę religię.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(08-12-2015, 17:23 )hogan napisał(a):  Bynajmniej. Jest to bardzo istotne i wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy, tym samym oczerniając bezpodstawnie tę religię.

Sami sobie wystawiają wątpliwe świadectwo, ale ja koncze; o nich, nie warta ta organizacja jest by poświęcać jej tyle czasu.
Odpowiedz

Siwy, każda religia ma coś, co nie podoba się tym, co wyznają inną religię, tak już jest i wcale tu nie chodzi o Świadków Jehowy.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(08-12-2015, 18:45 )hogan napisał(a):  Siwy, każda religia ma coś, co nie podoba się tym, co wyznają inną religię, tak już jest i wcale tu nie chodzi o Świadków Jehowy.
Jak będziesz wypisywał głupoty, to będę usuwała, zachowaj się proszę, jak należy.
hogan
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości