Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Facebook jest jak lodówka

Przyznam szczerze, że ja mam proil na FB, ale tylko dlatego, że dzięki temu mam kontakt z kolegami, których nie ma w naszym kraju.  zawstydzony
Odpowiedz

To może dasz namiary, bo czasem dobrze jest abym miała jakiś kontakt, gdy o kogoś się martwię... wtedy mogę skontaktować się szybko   ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(21-11-2015, 20:11 )hogan napisał(a):  To może dasz namiary, bo czasem dobrze jest abym miała jakiś kontakt, gdy o kogoś się martwię... wtedy mogę skontaktować się szybko   ubawa

Nie ma sprawy. paaluh
Odpowiedz

Świetnie! Możesz wysłać mi na prywatną pocztę   buziak

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Nie zaglądam do lodówki co 5 minut...
Odpowiedz

Ja też nie zaglądam do lodówki co pięć minut i nie mam konta na fejsbuku. Nie istnieję.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

(06-11-2016, 0:07 )Wąsatka napisał(a):  Ja też nie zaglądam do lodówki co pięć minut i nie mam konta na fejsbuku. Nie istnieję.

Masz rację. W Polsce będzie to zakazane,  muszę się wypisać i jakieś lewe konto założyć. Może mnie nie wyczają. ubauba7
Odpowiedz

Te popaprance niczego nie wyczaja
Odpowiedz

u mnie tam na fejsie dużo sie dzieje ubawa2

...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...
Odpowiedz

(06-11-2016, 0:07 )Wąsatka napisał(a):  Ja też nie zaglądam do lodówki co pięć minut i nie mam konta na fejsbuku. Nie istnieję.
To musi być smutne i straszne.
Ja nawet dwa chwilę miałem, tak bardzo kocham FB.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości