Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Letni wypoczynek

Zbliża się lato, jakie macie plany na rok 2015? Gdzie zamierzacie wyruszyć, kogo odwiedzić czy co zwiedzić?   :wink:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(25-05-2015, 23:36 )hogan napisał(a):  Zbliża się lato, jakie macie plany na rok 2015? Gdzie zamierzacie wyruszyć, kogo odwiedzić czy co zwiedzić?   :wink:

Może wyjdę tego lata do sadu za budyneczkiem, bo podobno mi cztery drzewa uschły. gradowowo
Odpowiedz

Marzę o takim miejscu ubawa2 
Czasem a nawet często tak jest, że nie doceniamy tego, co mamy dosłownie pod nosem.

Ja chyba wybędę chociaż na kilka dni na Mazury... ale to plan jak wiatr, nie wiadomo kiedy i jak zawieje. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja planuję wyjazd na Słowenię, z bratem ciotecznym jadę no i z siostrą cioteczną, a może i z kimś tam jeszcze, samochodem pewnie więc im więcej osób tym taniej wyjdzie ubawa2
Odpowiedz

Moje lato przeminie na rehabilitacji i innych zabiegach, chyba że ta paskudna suka znów  nie zrosła się tak jak powinna- to  moje lato będzie mijać pod szyldem gipsu... doktorzywiago
Ale na jesień mam specjalne plany, wiec dopiero wtedy, tak miedzy żoną a pracą-  będę świętował swój "letni wypoczynek"...  brostst
Odpowiedz

A ja razem z Tobą   :radocha:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nigdzie nie póki co, a do ciepłych krajów można zawsze się wybrać - tam jest ciepło cały rok. ubawa2
Odpowiedz

(03-07-2015, 21:06 )Adamus123 napisał(a):  Moje lato przeminie na rehabilitacji i innych zabiegach, chyba że ta paskudna suka znów  nie zrosła się tak jak powinna- to  moje lato będzie mijać pod szyldem gipsu... doktorzywiago
Ale na jesień mam specjalne plany, wiec dopiero wtedy, tak miedzy żoną a pracą-  będę świętował swój "letni wypoczynek"...  brostst

Ja mam też przed sobą prawdopodobnie oba letnie miesiące na rehabilitacji - u mnie kręgosłup się buntuje  fizja3
Prawdopodobnie pod koniec lata wyjadę na kilka dni z mojego prawie pustego domu slecausuuski
Odpowiedz

Jak co roku, udaję się z rodziną na wczasy do Grecji.
Odpowiedz

Ja planuję odwiedzić przyjaciela w Kruszwicy i spróbować staropolskiej kuchni.

(link usunięty przez hogan)
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości