Letni wypoczynek -
hogan - 25-05-2015
Zbliża się lato, jakie macie plany na rok 2015? Gdzie zamierzacie wyruszyć, kogo odwiedzić czy co zwiedzić? :wink:
RE: Letni wypoczynek -
Siwy - 26-05-2015
(25-05-2015, 23:36 )hogan napisał(a): Zbliża się lato, jakie macie plany na rok 2015? Gdzie zamierzacie wyruszyć, kogo odwiedzić czy co zwiedzić? :wink:
Może wyjdę tego lata do sadu za budyneczkiem, bo podobno mi cztery drzewa uschły.
hogan - 26-05-2015
Marzę o takim miejscu
Czasem a nawet często tak jest, że nie doceniamy tego, co mamy dosłownie pod nosem.
Ja chyba wybędę chociaż na kilka dni na Mazury... ale to plan jak wiatr, nie wiadomo kiedy i jak zawieje.
bonaparte - 02-07-2015
Ja planuję wyjazd na Słowenię, z bratem ciotecznym jadę no i z siostrą cioteczną, a może i z kimś tam jeszcze, samochodem pewnie więc im więcej osób tym taniej wyjdzie
RE: Letni wypoczynek - Adamus123 - 03-07-2015
Moje lato przeminie na rehabilitacji i innych zabiegach, chyba że ta paskudna suka znów nie zrosła się tak jak powinna- to moje lato będzie mijać pod szyldem gipsu...
Ale na jesień mam
specjalne plany, wiec dopiero wtedy, tak miedzy żoną a pracą- będę świętował swój "letni wypoczynek"...
hogan - 04-07-2015
A ja razem z Tobą :radocha:
Nebo - 04-07-2015
Nigdzie nie póki co, a do ciepłych krajów można zawsze się wybrać - tam jest ciepło cały rok.
Amadea - 04-07-2015
(03-07-2015, 21:06 )Adamus123 napisał(a): Moje lato przeminie na rehabilitacji i innych zabiegach, chyba że ta paskudna suka znów nie zrosła się tak jak powinna- to moje lato będzie mijać pod szyldem gipsu...
Ale na jesień mam specjalne plany, wiec dopiero wtedy, tak miedzy żoną a pracą- będę świętował swój "letni wypoczynek"... 
Ja mam też przed sobą prawdopodobnie oba letnie miesiące na rehabilitacji - u mnie kręgosłup się buntuje
Prawdopodobnie pod koniec lata wyjadę na kilka dni z mojego prawie pustego domu
compfin - 12-08-2015
Jak co roku, udaję się z rodziną na wczasy do Grecji.
compfin - 13-08-2015
Ja planuję odwiedzić przyjaciela w Kruszwicy i spróbować staropolskiej ku
chni.
(link usunięty przez hogan)