Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolczyki

Czy wypada wszędzie przekuwać ciało aby ozdobić je takimi różnościami?
Czy sami macie przebite uszy, wargi czy inne części ciała?

Zapraszam do dyskusji! ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Mam kolczyki w uszach, ale nie przekułabym sobie niczego więcej :lol:

Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..

[Obrazek: 29upzx4.gif]
Odpowiedz

ja mam przekute uszy ale nigdy nie nosiłam kolczyków - sama bym sobie nie przekuła
noszę klipsy bo lubię

miłości złotą nić snujesz, snujesz .......
Odpowiedz

Że każdy człowiek ma w głowie 7 dziur to już chyba wiecie ale ja mam dziewięć ubawa2 Czyli dwie dodatkowe w uszach.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Lewe ucho mam przebite od 16 roku życia a od 2007 r. kolczyka nie noszę. Chyba już z tej mody tego typu wyrosłem oczko
Odpowiedz

Nie mam kolczyków, paznokci sobie nie maluje, jestem taki pospolity.
Odpowiedz

To ja znowu wyjdę na dziwadło, ale co tam jezyk Lubię, to przekłuwam ubawa2 Chociaż w porównaniu z moimi znajomymi to i tak jestem na szarym końcu. Mam przekłute uszy od kiedy skończyłam jakieś 3 lata może? To były takie podstawowe dziurki w uszach, potem zrobiłam ich więcej, później też zrobiłam kolczyk w pępku.

Reasumując, dziś noszę tylko jeden kolczyk w prawym uchu na chrząstce oraz ten w pępku - to dlatego, że znudziły mi się wszystkie moje kolczyki i muszę zwyczajnie kupić nowe. Na przekłute dziurki muszę uważać, bo mi zarastają ubawa2 Taką mam tendencję, że mi się wszystko szybko goi i nawet tych śladów w uszach nie widać dobrze po kilku tygodniach.

Podobają mi się też kolczyki w sutkach u mężczyzn oraz microdermale jako takie ;D
Odpowiedz

Co to są te "mikrodermale"  ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Microdermale to jedna z nowszych technik kolczykowania. To piercing umieszczany pod skórą, coś jak "implant". Można go zrobić wszędzie na ciele, szybko się goi i jest bardzo stabilny.

Mój kolega miał takie małe, jakby kropelki rosy pod okiem, wyglądało to pięknie :ubawa2 Potem to wyjął i nawet nie został mu ślad.

Wygląda to, przykładowo tak, tu przy obojczyku
[Obrazek: Amazing-Surface-Microdermal-Piercing.jpg]
Odpowiedz

A nie boicie się,że jak się o coś takiego o ubranie zahaczy podczas rozbierania to skórę wyrwie?
Jam człek odważny,ale urazów niepotrzebnych unikać się staram w miarę możliwości.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości