Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Słone napoje

Maryśka krwawa, to gorzała z sokiem pomidorowym....takie bardziej subtelne niuanse to.....dokładsnie nie wiem
Odpowiedz

Nie cierpię soku pomidorowego :pomidor.g:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

ja też.
nie lubie też tequili i tego całego ambarasu z solą, albo alkoholi z wężami w srodku to produkują jacyś debile, po cholere zabijać węża by utopić go w wódce.
Odpowiedz

(27-01-2015, 3:38 )bonaparte napisał(a):  ja też.
nie lubie też tequili i tego całego ambarasu z solą, albo alkoholi z wężami w srodku to produkują jacyś debile, po cholere zabijać węża by utopić go w wódce.

To chyba Wietnamczycy czy inni skośni i podobno żywe węże zalewają alkoholem. Kuzynka pracowała w wietnamskiej chyba knajpie i od szefowej taką wódkę dostała, nikt tego nie chciał pić.
Odpowiedz

Musiałbym na głowę upaść aby wypić wódkę czy jakiś inny alkohol w którym jest moczony jakiś gad ,
BBBBBBRRRRRRYYYYYY

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

:ubawa:   Nie tylko węże umieszczają w alkoholu i nie tylko Wietnamczycy, bo też na przykład Meksykanie. ubawa2

Umieszczają nawet ropuchy albo ptaki czy też jaszczurki.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

gdzieś w gazecieczytałem, o wodce a w srodku plody myszy oczko
Odpowiedz

(27-01-2015, 21:27 )bonaparte napisał(a):  gdzieś w gazecieczytałem, o wodce a w srodku plody myszy oczko

A...to żołądkówka biała.
Całkiem niezła, kiedyś piłem :zabawiowow:
Odpowiedz

Wszystko możliwe i wcale by mnie to nie zdziwiło, skoro chyba Wietnamczycy jedzą płód piskląt jako rarytas :zdziwienieke:

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości