Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Znowu debata tym razem dwóch. Jakoś mnie nie przekonują. Nawrocki beznadziejny ale i tak wygra pewnie.
Myślałem że Trzaskowski mnie przekona to siebie ale nie.
Liczba postów: 2,197
Liczba wątków: 73
Reputacja:
177
Zodiak: wodnik
Dzisiaj debatowała ulica...
W Warszawie odbyły się dwa marsze — zwolenników Rafała Trzaskowskiego oraz Karola Nawrockiego.
Podobno wygrał marsz Trzaskowskiego, choć maszerujących nie było na pewno tylu, ilu podał Tusk...
Reputacja:
592
Wiadomo że w Warszawie przyjdzie więcej zwolenników PO. W Kielcach byłem na wiecach i Brauna i Trzaskowskiego i na Braunie tak na około było z 4 razy więcej ludzi.
Chociaż wiecu Nawrockiego nie widziałem więc nie wiem tak do końca.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2025, 7:37 przez
bonaparte.)
Reputacja:
177
Po marszach sondaże nadal nie faworyzują żadnego z kandydatów, czyli ich znaczenie sprowadza się do tego, by zmobilizować więcej ludzi do pójścia na wybory...
Reputacja:
177
Najprawdopodobniej PiS za chwilę wraca do władzy, no cóż, chyba trzeba zacząć szukać jakiejś alternatywy dla KO, bo ewidentnie obecna ekipa rządząca jest tak nieudolna, że nie potrafią wygrać z człowiekiem o ciemnej, chuligańskiej, czy wręcz przestępczej przeszłości...
Reputacja:
592
Wiedziałem ze PiS wróci do władzy ale tak szybko to się nie spodziewałem. A i PiS ani po to się według mnie nie nadają do rządzenia. Może Metzen się bardziej ogarnie i Zandberg i będzie jakieś nowe pokolenie polityków, bo Kaczyński i Tusk to już do niczego mądrego nie prowadzą.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2025, 18:19 przez
bonaparte.)