Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Debata wyborcza 2025

Znowu debata tym razem dwóch. Jakoś mnie  nie przekonują. Nawrocki beznadziejny ale i tak wygra pewnie. 
Myślałem że Trzaskowski mnie przekona to siebie ale nie.
Odpowiedz

Policja ściga ZORRO z Tarnowa  , 

... -uciekł po dachu i nie dali rady. Teraz 100 policjantów siądzie przeglą dać monitoringi z miasta . Może dołączy abw i wojsko.

Internauci doradzają życzliwie , by szukali  czarnego konia , no bo Zorro na takim...
ubawa

[Obrazek: 174799713762d3b4834300f49f58f12d.jpg]

Wesoło się robi , niby są filmiki z akcji , jak znajde to dokleje  ubawa

Cytat:Tajemniczy "Zorro", który w czwartek zawiesił transparent "Byle nie Trzaskowski" na wiecu kandydata KO w Tarnowie, a w piątek... pojawił się na konferencji prasowej Platformy Obywatelskiej w Płońsku
[Obrazek: 17480184992f522c7e81f60f3234c421.jpg]

No, no....  sprawa jest rozwojowa  ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Nawrocki coś takiego wział w czasie tej debaty

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Snus
Odpowiedz

Dzisiaj debatowała ulica...

W Warszawie odbyły się dwa marsze — zwolenników Rafała Trzaskowskiego oraz Karola Nawrockiego.

Podobno wygrał marsz Trzaskowskiego, choć maszerujących nie było na pewno tylu, ilu podał Tusk...
Odpowiedz

Wiadomo że w Warszawie przyjdzie więcej zwolenników PO. W Kielcach byłem na wiecach i Brauna i Trzaskowskiego i na Braunie tak na około było z 4 razy więcej ludzi. 
Chociaż wiecu Nawrockiego nie widziałem więc nie wiem tak do końca.
Odpowiedz

Po marszach sondaże nadal nie faworyzują żadnego z kandydatów, czyli ich znaczenie sprowadza się do tego, by zmobilizować więcej ludzi do pójścia na wybory...
Odpowiedz

No I Nawrocki wygrał.  boisie

Ten Tusk to ma łeb żeby nawet te wybory przegrać.

https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,3196...azano.html

Co ja czytam  boisie
Odpowiedz

No i dzisiaj Tusk o 20 będzie przemawiał i ma powiedzieć że w tym roku wybory parlamentarne.

(23-05-2025, 21:56 )uii napisał(a):  
Policja ściga ZORRO z Tarnowa  , 

... -uciekł po dachu i nie dali rady. Teraz 100 policjantów siądzie przeglą dać monitoringi z miasta . Może dołączy abw i wojsko.

Internauci doradzają życzliwie , by szukali  czarnego konia , no bo Zorro na takim...
ubawa

[Obrazek: 174799713762d3b4834300f49f58f12d.jpg]

Wesoło się robi , niby są filmiki z akcji , jak znajde to dokleje  ubawa

Cytat:Tajemniczy "Zorro", który w czwartek zawiesił transparent "Byle nie Trzaskowski" na wiecu kandydata KO w Tarnowie, a w piątek... pojawił się na konferencji prasowej Platformy Obywatelskiej w Płońsku
[Obrazek: 17480184992f522c7e81f60f3234c421.jpg]

No, no....  sprawa jest rozwojowa  ubawa
PiS jest jaki jesr ale wymyśli nop. Taką akcję i odrazupunkty. 
A PO tylko co potrafi to wysłali Tuska do Tv i nagadał głupot albo się chwalili że dali ziemniaki pacjentom hospicjum.
Odpowiedz

Najprawdopodobniej PiS za chwilę wraca do władzy, no cóż, chyba trzeba zacząć szukać jakiejś alternatywy dla KO, bo ewidentnie obecna ekipa rządząca jest tak nieudolna, że nie potrafią wygrać z człowiekiem o ciemnej, chuligańskiej, czy wręcz przestępczej przeszłości...
Odpowiedz

Wiedziałem ze PiS wróci do władzy ale tak szybko to się nie spodziewałem. A i PiS ani po to się według mnie nie nadają do rządzenia. Może Metzen się bardziej ogarnie i Zandberg i będzie jakieś nowe pokolenie polityków, bo Kaczyński i Tusk to już do niczego mądrego nie prowadzą.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości