Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pagery Hezbollahu eksplodowały

Mogly zginąć postronne osoby. Dla mnie to jak ruscy bombardujący Lwów.
Ponadto Izrael nie ma wojny z Libanem.

Cancel ten że Izrael by był traktowany tak jak Rosja. Putin w UE to persona non grata.
Odpowiedz

(19-09-2024, 9:43 )bonaparte napisał(a):  Mogly zginąć postronne osoby. Dla mnie to jak ruscy bombardujący Lwów.
Ponadto Izrael nie ma wojny z Libanem.

Cancel ten że Izrael by był traktowany tak jak Rosja. Putin w UE to persona non grata.
Hmm..  mogły , zawsze mogą i na bank jakieś oberwały troszkę.
Ale jak ruskie bombardują Lwów to giną TYLKO CYWILE .

Natomiast hesbollach zakupił pagery, krótkofalówki DLA SWOICH BOJOWNIKÓW.

Myśle , że ofiar 'postronnych ' była minimalna ilość. Pikadełka wybuchały wyświetlając
wiadomość od dowódców hesbollachu (rozkazy) bojownicy dostawali w twarz i oczy, urywało im palce,
albo jaja , jak za wolno sięgali do kieszeni.
Ładunki były zbyt małe by poważnie ranić stojących obok.

Jak osobiście nie lubie państwa Izrael , tak wydaje mi się , że taki atak 100 RAZY MNIEJ
NARAZIŁ POSTRONNYCH, niż wybuchy rakiet, bomb , czy strzelanina w trakcie normalnego ataku.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Pomysł ciekawy, ale jednorazowy, bo każda następna partia elektroniki zostanie gruntownie sprawdzona...
Odpowiedz

(20-09-2024, 9:30 )Traf napisał(a):  Pomysł ciekawy, ale jednorazowy, bo każda następna partia elektroniki zostanie gruntownie sprawdzona...
Jasne ubawa Ale to sprawdzanie nie bedzie, takie łatwe .
Ja to sie obawiam , że to może wejść w mode i być zastosowane w innych sprawach sprzętach i miejscach.

Na różnych niegrzecznych chłopcach ta akcja musiała zrobić spore wrażenie.

Odpowiedz

Cytat:Ramzan Kadyrow żali się, że Elon Musk wyłączył mu zdalnie auto Cybertruck. Wcześniej czeczeński przywódca twierdził, że wymarzony samochód zo

Czytaj więcej na  https://geekweek.interia.pl/technologia/...ign=chrome

No fajnie , że mu wyłączył.
Ale mniej fajnie , jak sie pomyśli KTO  , KOMU  , CO jeszcze może wyłączyć zdalnie, albo zdetonować nawet.

A nam?

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości