Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dymisja kolejnych 10 wysokich oficerów

Informacje w sprawie tych dymisji są sprzeczne, więc sam nie wiem, kto tu naciąga rzeczywistość...

Najpierw było to:

https://wiadomosci.wp.pl/kolejne-odejsci...309733216a

potem to:

https://twitter.com/DGeneralneRSZ/status...2571219145

bądź więc tu mądra i wybierz sobie, kto kłamie...
Odpowiedz

Pomyśl więc inaczej. W mediach nigdy nie dowiesz się całkowitej prawdy ale nawet w największym kłamstwie, jest ziarno prawdy.
Niech będzie ich wszystkich pięciu, to i tak nie jest normalna sytuacja. Takie rzeczy nie dzieją się bez powodu i przypomnę
rzekome samobójstwo dowódcy kiedyś przed wyborami. Nie pamiętam jak się nazywał ale to była głośna tragedia... jakoś
to było w czasach gdy żył Lepper i ich śmierć prawie, że nakładała się na siebie. I to był jeden dowódca a tu...

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Jakoś tak mi się wydaje, że w bardzo krótkim czasie po wyborach, dowiemy się znacznie więcej...
Odpowiedz

(12-10-2023, 10:06 )Traf napisał(a):  Jakoś tak mi się wydaje, że w bardzo krótkim czasie po wyborach, dowiemy się znacznie więcej...
Jest wściekła, Wredna kampania.
Wszystkie strony polityczne 'naciągają majtki na uszy'.
Z każdego pierdnięcia robią wybuch, z czkawki śmiertelną chorobę.
Dzienikarze jeszcze dodatkowo napompowują każdy drobiazg do rozmiarów sensacji.

Po wyborach wszystko zniknie, zmaleje, afery, sensacje.... nikt tego nie bedzie ukrywał, pismacy po prostu zapomną, bo przestanie być potrzebne , a na prawde , nima Nic tam istotnego, same wydmuchy.

Świecidełka, lusterka dla dzikich.
Jak nie zaczną podważać wyborów, zrobi się Smętnie i nudnawo.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Pewnie, że jeszcze dużo rzeczy 'wylezie' na wierzch, patrzcie co będzie w piątek albo nawet jeszcze w sobotę. Tu
sytuacja może się diametralnie zmienić. Tylko potem nie piszcie, że wróżka jestem zenetelme

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-10-2023, 22:27 )hogan napisał(a):  A mi tak, bo dość mam machlojek i przekupstwa.
Myślisz ze pod innym nadzorem sie skończą?
Odpowiedz

(12-10-2023, 16:47 )Maksiu napisał(a):  
(11-10-2023, 22:27 )hogan napisał(a):  A mi tak, bo dość mam machlojek i przekupstwa.
Myślisz ze pod innym nadzorem sie skończą?
Możliwe, że nie ale zawsze jest nadzieja.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Może szykowali pucz wojskowy. Wszystko w dzisiejszych czasach możliwemu
Odpowiedz

(12-10-2023, 19:28 )bonaparte napisał(a):  Może szykowali pucz wojskowy. Wszystko w dzisiejszych czasach możliwemu
No piszą że strasznie ich upokażał minister, siedzieli w przedpokoju , a innych wpuszczali itp.
Minister nie chciałsłuchać ich rad i przemysleń.
Tylko im wydawał rozkazy.

Swoją drogą myslałem że wojsko jest od tego by otrzymywać rozkazy i wykonywać je.

No ale ja sie nie znam , w wojsku byłem moze z miesiąc... nawet do przysięgi nie wysiedziałem .
Właściwie tez mnie upokarzali . Sierżant tylko rozkazywał i straszył Orzyszem i że na przysięge pujde w pepegach , tego nie rozumiałem i mowiłem że moge i boso bo lubię, moich rad i uwag zupełnie nie chciał słuchać.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Czytałam też, że odeszli, bo nie chcą wykonać rozkazu, jaki im dano na czas po wyborach gdyby PiS przegrał.
Jaruś chce się wcielić w rolę Jaruzelskiego.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości