Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dymisja kolejnych 10 wysokich oficerów

Donald Tusk ujawnia. "Otrzymałem informację o dymisjach kolejnych 10 wysokich oficerów"

Czytaj więcej: https://goniec.pl/donald-tusk-ujawnia-ot...wmm-101023

Nieźle się zaczyna, podoba mi się to!
Za policję też się biorą.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(10-10-2023, 22:46 )hogan napisał(a):  Nieźle się zaczyna, podoba mi się to!
A mnie nie, chociażby ze względu na to:
Cytat:- To wszystko dzieje się wtedy, kiedy trwa wojna za naszą wschodnią granicą, a na Bliskim Wschodzie narasta konflikt, który może lada godzina zmienić się w konflikt globalny

To jeszcze bardziej naraża nasze bezpieczeństwo, które zresztą i tak nie było zbyt pewne.
Odpowiedz

(11-10-2023, 7:08 )Maksiu napisał(a):  
Cytat:- To wszystko dzieje się wtedy, kiedy trwa wojna za naszą wschodnią granicą, a na Bliskim Wschodzie narasta konflikt, który może lada godzina zmienić się w konflikt globalny

To jeszcze bardziej naraża nasze bezpieczeństwo, które zresztą i tak nie było zbyt pewne.
A może wzmacnia?
To nasze wojsko ostatnio było, jakoś pokojowo pizdowate.
Przewentylowanie wodzów zabiórkowych moze być ok.

Wlasnie bo wojna, moze trza nowych, bardziej wyrywnych.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

(11-10-2023, 13:47 )uii napisał(a):  Przewentylowanie wodzów zabiórkowych moze być ok.
Wśród tych 10 którzy ostatnio odeszli zapewne tak. Ale to nie w ten sposób powinno przebiegać
(11-10-2023, 13:47 )uii napisał(a):  Wlasnie bo wojna, moze trza nowych, bardziej wyrywnych.
Co do tych dwóch generalów którzy pierwsi zrezygnowali to zupełnoie inna bajka. To fachowcy w swojej dziedzinie. To ludzie wystarczająco wyrywni
Odpowiedz

(11-10-2023, 14:22 )Maksiu napisał(a):  
(11-10-2023, 13:47 )uii napisał(a):  Przewentylowanie wodzów zabiórkowych moze być ok.
Wśród tych 10 którzy ostatnio odeszli zapewne tak. Ale to nie w ten sposób powinno przebiegać
(11-10-2023, 13:47 )uii napisał(a):  Wlasnie bo wojna, moze trza nowych, bardziej wyrywnych.
Co do tych dwóch generalów którzy pierwsi zrezygnowali to zupełnoie inna bajka. To fachowcy w swojej dziedzinie. To ludzie wystarczająco wyrywni
Nie mnie oceniać.
Wątpie w powszechne oceny.
A lepszych ni mam.
Natomiast wiem że wietrzenie jest ogólnie dobre, a szczególnie gdy zmienia się otoczenie.
Lepszy jest ruch , niż zastoina.
Moze tak, a moze nie tak. Sie zobaczy.

Odpowiedz

Pytanie za sto punktów jest takie, czy Tusk miał wiarygodne informacje?
Odpowiedz

(11-10-2023, 18:00 )Traf napisał(a):  Pytanie za sto punktów jest takie, czy Tusk miał wiarygodne informacje?
A co to wlasciwie za różnica?  Po mojemu to pierdół.
Ustawka przedwyborcza.
Raczej miał , bo 'banda rudego' to montwała , tyle ze niedokladne, bo nigdy nie wiadomo co podpuszczeni ludzie w koncu zrobią.

Odpowiedz

Tusk skłamał..
11 oficerów złożyło rezygnację..
Macie rację
Odpowiedz

(11-10-2023, 7:08 )Maksiu napisał(a):  

A mi tak, bo dość mam machlojek i przekupstwa.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-10-2023, 18:00 )Traf napisał(a):  Pytanie za sto punktów jest takie, czy Tusk miał wiarygodne informacje?

A dlaczego wątpisz?  Teraz i tak nie ma to znaczenia, bo już wszystkie media o tym trąbią .

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości