Ocena wątku:
  • 13 głosów - średnia: 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nowe otwarcie dla wszeteczeństwa w Uni Europejskiej

"Unia Europejska musi podjąć działania przeciwko prostytucji - orzekł w głosowaniu Parlament Europejski. Zdaniem europosłów asymetria między krajowymi przepisami dotyczącymi prostytucji w UE, biorąc pod uwagę jej transgraniczny charakter, prowadzi do większej liczby ofiar handlu ludźmi w celu wykorzystywania seksualnego i stwarza podatny grunt dla przestępczości zorganizowanej
fizja8

Badzie wesoło i regulaminowo  jenyzor

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Ach ta Unia, czasem pusty śmiech bierze, kiedy się czyta, jak bardzo poważnymi problemami zajmują się europosłowie...
Odpowiedz

Ale to poważny problem według mie. Bo prostytucja generuje choroby i przestępczość.
Trochę mnie dziwi że UE zwalcza prostytucje, bo jest jak wiadomo skrajnie lewicowa, a istatnio lewica stara się bardziej wmawiać ljudziom że prostytucja to coś normalnego i to jest nie kurestwo ale SEKSWORKING. Promuje to zwłaszcza ostatnio gazeta wyborcza.
Według mnie nie jest to nic normalnego.
Na pewno zakazane powinno być czerpanie korzyści przez alfonsów (tak jak jest to obecnie w Polsce)
Każde państwo powinno to regulować po swojemu.

Odpowiedz

W tytule wyraz zmieniłam, bo to niezbyt ładna była wizytówka dla forum.

Pomysł popieram ale niech zlikwidują wszystko z tym związane!

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(15-09-2023, 15:03 )uii napisał(a):  Badzie wesoło i regulaminowo
Unia Europejska żeby zadbać o bezpieczeństwo i zdrowie obywateli powinna wdrożyć program pt: Darmowa prostytutka dla każdego. Wtedy kobiety i mężczyźninie byliby narażeni na porwania i choroby weneryczne nie bylyby roznoszone.
Odpowiedz

(16-09-2023, 7:59 )hogan napisał(a):  W tytule wyraz zmieniłam, bo to niezbyt ładna była wizytówka dla forum.

Pomysł popieram ale niech zlikwidują wszystko z tym związane!
Żeby było grzecznie i bezjajecznie poprawność polityczna+ ....uf
1, 2, 3, 4, 5........ Jestem oazą spokoju....
Uf  ubawa  Twoje forum to se zmieniaj ubawa

Odpowiedz

(16-09-2023, 9:42 )Maksiu napisał(a):  
(15-09-2023, 15:03 )uii napisał(a):  Badzie wesoło i regulaminowo
Unia Europejska żeby zadbać o bezpieczeństwo i zdrowie obywateli powinna wdrożyć program pt: Darmowa prostytutka dla każdego. Wtedy kobiety i mężczyźninie byliby narażeni na porwania i choroby weneryczne nie bylyby roznoszone.
Nie bujmy się tego powiedzieć , naszym przykładem taka  kur.... -Sory (poprawność na on ! )
Wszetecznica plus 
Domyta wysterylizowana przez niemieckie cłużby sanitarne i z certyfikatem  CE.
jenyzor

Odpowiedz

(16-09-2023, 22:26 )uii napisał(a):  Wszetecznica plus 
Ja bym poszedl dalej i wyprowadzil na ulice stolic europejskich marsze pod haslem "Osobisty lupanar dla każdego"
Odpowiedz

jakiś link?
Odpowiedz

Niech wprowadzą jeszcze prohibicję.Ale czasów się doczekałem.Z jednej strony UE z durnowatymi pomysłąmi a z drugiej skrajna prawica różnej maści szalejąca bez sensu.

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości