Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 19 głosów - średnia: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zabiła dzieci

Wolę wnikać, bo wkur... a mnie gdy z góry nadaje się choroby psychiczne lub patologię.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(31-08-2023, 17:14 )hogan napisał(a):  Z tego co przeczytałam, to sprawa sprzed trzech lat i w zasadzie nie wiadomo co tam się stało, czyli dlaczego matka
posunęła się do tak drastycznych czynów. Powrót do byłego partnera mocno mnie zastanowił i tu szukałabym przyczyny.
Sprawa jest z przedwczoraj, a trzy lata temu, to się mieszkanie spaliło tej kobiecie... Masz tam wszystko napisane, a jednak czytasz bardzo nieuważnie...
Odpowiedz

(31-08-2023, 23:49 )Traf napisał(a):  
(31-08-2023, 17:14 )hogan napisał(a):  Z tego co przeczytałam, to sprawa sprzed trzech lat i w zasadzie nie wiadomo co tam się stało, czyli dlaczego matka
posunęła się do tak drastycznych czynów. Powrót do byłego partnera mocno mnie zastanowił i tu szukałabym przyczyny.
Sprawa jest z przedwczoraj, a trzy lata temu, to się mieszkanie spaliło tej kobiecie... Masz tam wszystko napisane, a jednak czytasz bardzo nieuważnie...
Nie Twoja sprawa jak czytam.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(01-09-2023, 18:17 )hogan napisał(a):  Nie Twoja sprawa jak czytam.
Jeśli potem przekręcasz fakty, to jednak moja sprawa, zwłaszcza że to jest dokładnie teraz bardzo bulwersująca mieszkańców mojego miasta informacja, a nie wygrzebana z jakiś archiwów...
Odpowiedz

Nie, to nie Twoja sprawa. Nie jesteś od pouczania a tym bardziej admina na forum publicznym. Jak coś Ci nie
pasuje, to niejednokrotnie Ci pisałam,  że nie załatwia się tego na oczach Użytkowników!!!
Musisz nauczyć się oddzielać dwie sprawy- tematy na forum od personalnych wycieczek.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ta dyskusja jest bez sensu i ma się nijak do tematu.
Wracając więc do sprawy, wydaje się, że matka jednak była poczytalna w momencie popełniania czynu.
Ostatnią wiadomością z wczoraj jest to, że została aresztowana na 3 miesiące.

https://nto.pl/zabojstwo-dwojga-dzieci-w...1-17851089
Odpowiedz

(31-08-2023, 10:50 )Traf napisał(a):  Ciągle nie mogę uwierzyć, że w moim mieście dzieją się takie rzeczy...
Jak bardzo skrzywiony umysł ma kobieta, która to zrobiła?
Może to jakaś choroba psychiczna, ale nawet jeśli, to do końca życia powinna być izolowana...
Wracając do meritum. Osoby popełniaiące taki czyny . Raczej nie są normalne w chwilili zabójstwa , samobójstwa. 
Ale to kwestia interpretacji i poglądów.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

@uii poczytalność nie jest i nigdy nie była synonimem normalności ;P
Odpowiedz

(02-09-2023, 11:28 )Traf napisał(a):  @uii poczytalność nie jest i nigdy nie była synonimem normalności ;P
Była nie była mało mnie to. ....
Kazdy ma jakiś własny pogląd na na zdrowie psychiczne.

G. Sie wie o sprawie jak sie nie jest ani prokurator , ani adwokat.
Moze to osoba do leczenia na psychiatri, a moze paskudna baba samo zło?
Dywagacje na podstawie doniesień prasowych , są jałowe.
To zazwyczaj G.W. prawda.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Coś tam jednak można wnioskować- osób niepoczytalnych nie aresztują, one są przed procesem w szpitalach psychiatrycznych...
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości