Ocena wątku:
  • 44 głosów - średnia: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wybory 23. czy ktoś rozumie programy?

(27-08-2023, 21:35 )hogan napisał(a):  
(27-08-2023, 21:15 )uii napisał(a):  wg mej oceny PIS mniej kradnie. Tyle

Uznam to jako żart fizja11
Oraz ja.Żartownić z uiiego niesamowity.

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

(27-08-2023, 22:20 )Dezyderiusz napisał(a):  
(27-08-2023, 21:35 )hogan napisał(a):  
(27-08-2023, 21:15 )uii napisał(a):  wg mej oceny PIS mniej kradnie. Tyle

Uznam to jako żart fizja11
Oraz ja.Żartownić z uiiego niesamowity.
Ale to akurat na poważnie. 
Ja mam inne metody wnioskowania inne informacje.

Wy wiedze czerpiecie z atykułów, twiterow, faceboków, a tam jest sam śmieć , z obu stron.
Zmieszane odpady komunalne.

Ja wam nic nie zacytuje, bo oceniam politykę po różnych 'objawach ubocznych' dość mętnych , ale nie objętych celowym faŁszowaniem.

Dziś , finanse, gospodarka są tak, pokomplikowane i virtualne, że jak ktoś twierdzi , ze wie jak jest.
To albo oszust, albo zadowolony z siebie idiota.

Jebana 'demokracja' tak się wynaturzyła , że każdy  polityk MUSI kraść! Inaczej zginie szybko z widoku.

Wierzycie w te bzdety z netu bezkrytycznie, bo nienawidzicie PIS , a nienawiść zaślepia.

:-P

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Kiepsko więc wypada Twoja powaga, bo także jestem z tych, co nie lubią opierać wiedzy na kimś czy na czymś lecz
jedynie na samej sobie. Moja kieszeń dobitnie widzi/ czuje, jak, ile, kiedy i kto mnie okrada.
Ty zaś, zaprzeczasz sam sobie, bo Twoje argumenty są tylko z neta.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Nie przypuszczałem,że inni wiedzą lepiej skąd ja czerpię wiedzę ale mniejsza z tym.
Ciekawe czy złodziejstwem można nazwać(może można np.pośrednim) to,że dzięki nim pieniędzy z UE nie dostaliśmy.
Te przygłupy i nacjonalistyczni oszołomi chcą aby ktoś na nich zagłosował-szaleni idioci.

Odpowiedz

(28-08-2023, 10:14 )hogan napisał(a):  Kiepsko więc wypada Twoja powaga, bo także jestem z tych, co nie lubią opierać wiedzy na kimś czy na czymś lecz
jedynie na samej sobie. Moja kieszeń dobitnie widzi/ czuje, jak, ile, kiedy i kto mnie okrada.
Ty zaś, zaprzeczasz sam sobie, bo Twoje argumenty są tylko z neta.
Nie tylko.
A twoja kieszeń widzi
że był covid
Że mamy wojne
Że kupujemy masowo czołgi samoloty .....
Że Tusk i twoi idole  celowo, złośliwie zablokowali kase z ue ?

Bedzie Tusk, bedzie Gożej ue odblokuje ale przesra więcej.

Co sie kłucić , poczekamy zobaczymy.  :-)

Odpowiedz

Covid odczułam jedynie nosząc maskę. Poza tym, covid został rozdmuchany w czasie kadencji PiS, gdzie nieźle
wykorzystali czas na okradanie. Do dziś kilka afer covidowych, nie doczekało się wyjaśnienia na utracone miliony.
My żadnej wojny nie mamy, jedynie dajemy nabić się w butelkę... tzn. po kieszeni.
Nic nie kupujemy, wszystko sprzedane lub oddane.
Tusk nie jest moim idolem a kasy z UE nie mamy przez PiS, bo strugają niezależnych twardzieli.
Nie muszę czekać, jedynie chyba na wyniki wyborów ale kto by nie wygrał, wiem co będzie.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(28-08-2023, 12:46 )hogan napisał(a):  Covid odczułam jedynie nosząc maskę. Poza tym, covid został rozdmuchany w czasie kadencji PiS, gdzie nieźle
wykorzystali czas na okradanie. Do dziś kilka afer covidowych, nie doczekało się wyjaśnienia na utracone miliony.
My żadnej wojny nie mamy, jedynie dajemy nabić się w butelkę... tzn. po kieszeni.
Nic nie kupujemy, wszystko sprzedane lub oddane.
Tusk nie jest moim idolem a kasy z UE nie mamy przez PiS, bo strugają niezależnych twardzieli.
Nie muszę czekać, jedynie chyba na wyniki wyborów ale kto by nie wygrał, wiem co będzie.
Czarne, nie białe. Czarne, nie białe  .... bez sensu , taki dyskurs.

Odpowiedz

@uii to już argument rozpaczy, kiedy ktoś wymienia poważne afery z udziałem tych rządów, a ty na to, że to zupełnie inaczej jest. Masz rację, że teraz mniej kradną, bo oni sobie po prostu biorą i dają nowe prawo, które to branie uzasadnia... To powoduje jedynie większą trudność w wyłapaniu szwindli, ale nie jest niemożliwe do prześledzenia.
Odpowiedz

Powiem tylko tyle..
Mam nadzieję, po wyborach zacznie się prawdziwe rozliczanie afer, może nawet od 2003 roku i konfiskata majątków..
To co PO zaniedbała w 2007 roku, bo cieszyli się ze pis przegrało..
Trzeba było SKAZAĆ I ZLICYTOWAĆ..
Ziobro, Kamiński i wąsik nie mogliby być ministrami.
Matousz nie miałby kasy.
Kurdupel robiłby zrzutkę na karme dlla kota.
Odpowiedz

Po wyborach przewiduję,że będzie bieda obojętnie kto by nie wygrał.Bogaci jakoś sobie dadzą radę a reszta...
Jeszcze jeden fakt mnie zastanawia-dlaczego w Polsce raczej politycy za przestępstwa nie są sądzeni i zamykani w więzieniach jak zwykli ludzie..ale widocznie to mafia z lewej jak i z prawej więc chronią swoich.Taki kraj mi się nie podoba.Pomyślę nad zmianą obywatelstwa.Ciekawe czy Łukaszenka by mnie przyjął(tam bym pewnie grosze płacił za czynsze itd) :-)

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości