22-08-2023, 17:55
Głosuje na Jezusa tylko on Może coś zmienić. Głupi jest człowiek co pokłada nadzieje w innym człowieku zamiast w Bogu.
(22-08-2023, 17:54 )piotr napisał(a):To sie nie kop(22-08-2023, 17:42 )uii napisał(a): Coś mi zjada posty... jeszcze raz.Co ty pitolisz?
Lubie zwyzywać takich , którzy myslą , że są bezkarni,
bo niobecnym
i stado zarechoce.
I co mi zrobisz?
Mam net:
''''Czy popierasz wyprzedaż państwowych przedsiębiorstw?".
Czy jesteś za podwyższeniem wieku emerytalnego wynoszącego dziś 60 lat dla kobiet i 65 lat dla mężczyzn?".
Czy popierasz przyjęcie tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki, zgodnie z przymusowym mechanizmem relokacji narzucanym przez biurokrację europejską?".
Czy popierasz likwidację bariery na granicy Rzeczypospolitej Polskiej z Republiką Białorusi
'''''
To pytania i co w nich złego?
Jaka bezkarnośc i jacy nieobecni?
To forum (gdybyś niezauważył) !!
Jeśli ci zwieracz puszcza czytająć, to czytaj na kibelku.
Zweryfikuj swój stosunek do mnie i nastanie spokój.
Takich jak ty przerabiałem już 20 lat temu.
Nie potrafisz opisać swoich myśli to nie pisz wcale
Ja z koniem nie bede sie kopał.
leżeć Ciapek .
(22-08-2023, 17:57 )uii napisał(a):zastanawiam sie czy zacząć cie zgłaszać..(22-08-2023, 17:54 )piotr napisał(a):To sie nie kop(22-08-2023, 17:42 )uii napisał(a): Coś mi zjada posty... jeszcze raz.Co ty pitolisz?
Lubie zwyzywać takich , którzy myslą , że są bezkarni,
bo niobecnym
i stado zarechoce.
I co mi zrobisz?
Mam net:
''''Czy popierasz wyprzedaż państwowych przedsiębiorstw?".
Czy jesteś za podwyższeniem wieku emerytalnego wynoszącego dziś 60 lat dla kobiet i 65 lat dla mężczyzn?".
Czy popierasz przyjęcie tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki, zgodnie z przymusowym mechanizmem relokacji narzucanym przez biurokrację europejską?".
Czy popierasz likwidację bariery na granicy Rzeczypospolitej Polskiej z Republiką Białorusi
'''''
To pytania i co w nich złego?
Jaka bezkarnośc i jacy nieobecni?
To forum (gdybyś niezauważył) !!
Jeśli ci zwieracz puszcza czytająć, to czytaj na kibelku.
Zweryfikuj swój stosunek do mnie i nastanie spokój.
Takich jak ty przerabiałem już 20 lat temu.
Nie potrafisz opisać swoich myśli to nie pisz wcale
Ja z koniem nie bede sie kopał.leżeć Ciapek .
(22-08-2023, 18:03 )piotr napisał(a):no zgłaszaj , co ci pozostaje . Przecie takich jak ja to ty na miazgę....(22-08-2023, 17:57 )uii. napisał(a): To sie nie kopzastanawiam sie czy zacząć cie zgłaszać..leżeć Ciapek .
Może to objawy chorobowe i nie masz na to wpływu?
zara bedzie chyba i donos :-P
(22-08-2023, 18:15 )uii napisał(a):hahahah Narcyzie.. zrobie sobie tydzien wolnego od forum.. może być?(22-08-2023, 18:03 )piotr napisał(a):no zgłaszaj , co ci pozostaje . Przecie takich jak ja to ty na miazgę....(22-08-2023, 17:57 )uii. napisał(a): To sie nie kopzastanawiam sie czy zacząć cie zgłaszać..leżeć Ciapek .
Może to objawy chorobowe i nie masz na to wpływu?![]()
Tak to polityka brutalizuje sporyzara bedzie chyba i donos :-P
(22-08-2023, 18:21 )piotr napisał(a): Ty nie masz polityki.. ty lubisz być na świeczniku..Ojtam ja cie w sumie lubie , smutno mi bedzie .
Taki twój problem.. wiec swieć

(22-08-2023, 18:39 )uii napisał(a):na forum nie ma sporów personalnych, bo powinno się opierać na opiniach i wnioskach.(22-08-2023, 18:21 )piotr napisał(a): Ty nie masz polityki.. ty lubisz być na świeczniku..Ojtam ja cie w sumie lubie , smutno mi bedzie .
Taki twój problem.. wiec swieć
Problem że ja nie biorę sporów personalnych tak poważnie![]()
taka męska zabawa kto jest samiec alfa.
Pewnie że lubie być górą
(22-08-2023, 18:47 )Maksiu napisał(a):Tu masz rację, bo jakieś 20 % to ambona..(22-08-2023, 14:06 )piotr napisał(a): Dlaczego nie ma pytań o odrębność kościoła od państwa (celowość konkordatu)Bo nie chcą przegrać wyborów