Ocena wątku:
  • 44 głosów - średnia: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wybory 23. czy ktoś rozumie programy?

(22-08-2023, 10:24 )piotr napisał(a):  Szczerze mówię .. Nie rozumiem, kto ma być lepszy.
walka pis kontra antypis to za mało.
Dla mnie odsunięcie pis jest logiczne, bo nie po to pozbyliśmy PZPR, by żyć pod rządami PZPRbis.
Z drugiej strony wyjście z UE też jest dla mnie głupotą.
Z trzeciej, dominacja kościoła nie jest demokracją.

na kogo zagłosować by czuć się u siebie.
A tu widzisz prawie się zgadzamy . 
Dla mnie , też byłby czas na zmiane , ale wojna(zly moment) i przedewszystkim na kogo??

Wojna antyPIS tak zanieczyściła polityke, że nawet jak jest cos nowego, zdrowszego to nie zobaczymy w tym bagnie.
Wszyscy sie umazali.
Z UE nie mozemy !  Za słabi jeszcze jesteśmy. 

Taka wojenka promuje fanatyków po obu  stronach, ja poczekam na kogoś Kto wycofa sie z wojny.

Poza tym poco nerwy, Kaczor stary jest , jak padnie to po problemie, za nim nima nikogo
Nawet w połowie tak bystrego.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

(22-08-2023, 14:26 )uii napisał(a):  
(22-08-2023, 10:24 )piotr napisał(a):  Szczerze mówię .. Nie rozumiem, kto ma być lepszy.
Dla mnie odsunięcie pis jest logiczne, bo nie po to pozbyliśmy PZPR, by żyć pod rządami PZPRbis.

A tu widzisz prawie się zgadzamy . 
Dla mnie , też byłby czas na zmiane , ale wojna(zly moment) i przedewszystkim na kogo??

Wojna antyPIS tak zanieczyściła polityke, że nawet jak jest cos nowego, zdrowszego to nie zobaczymy w tym bagnie.
Wszyscy sie umazali.
Z UE nie mozemy !  Za słabi jeszcze jesteśmy. 

Taka wojenka promuje fanatyków po obu  stronach, ja poczekam na kogoś Kto wycofa sie z wojny.

Poza tym poco nerwy, Kaczor stary jest , jak padnie to po problemie, za nim nima nikogo
Nawet w połowie tak bystrego.
Jak padnie kurdupel, to dopiero zacznie się walka o schedę w zjebanej qrwicy. Kaczor bystry? hahahaha
Ziobro pierwszy skoczy do gardeł.

Mam czekać na to?
Niech się żrą na śmietniku.
Odpowiedz

(22-08-2023, 17:21 )piotr napisał(a):  Jak padnie kurdupel, to dopiero zacznie się walka o schedę w zjebanej qrwicy. Kaczor bystry? hahahaha

Mam czekać na to?
masz rację , zacznie sie. I pewnie sie zagryzą. I spaaaaaaadnie im poparcie.  fizja7
To nie czekaj , tylko wyluzój .

Ale wiesz  ''hahahaha''  uwazać wroga , który cie trzyma za klejnoty pare lat za głupka, to dopiero....

Odpowiedz

(22-08-2023, 18:28 )uii napisał(a):  
(22-08-2023, 17:21 )piotr napisał(a):  Jak padnie kurdupel, to dopiero zacznie się walka o schedę w zjebanej qrwicy. Kaczor bystry? hahahaha

Mam czekać na to?
masz rację , zacznie sie. I pewnie sie zagryzą. I spaaaaaaadnie im poparcie.  fizja7
To nie czekaj , tylko wyluzój .

Ale wiesz  ''hahahaha''  uwazać wroga , który cie trzyma za klejnoty pare lat za głupka, to dopiero....
pisz na Berdyczów
Odpowiedz

Polska jest obecnie pd okupacją kościoła rzymskokatolickiego, USA i UE.Żaden polityk tego nie zmieni,więc nie biorę udziału w wyborach.
Odpowiedz

(22-08-2023, 20:26 )Jimmy napisał(a):  

Polska jest obecnie pd okupacją kościoła rzymskokatolickiego, USA i UE.Żaden polityk tego nie zmieni,więc nie biorę udziału w wyborach.
Dlatego trzeba znaleźć takiego polityka, który to zmieni.. bo trzeba to zmienić
Odpowiedz

Tylko gdzie go szukać
Odpowiedz

(22-08-2023, 20:30 )Jimmy napisał(a):  Tylko gdzie go szukać
gdzieś obok..
Ja mam szmajdzińską.. Zone Szmajdzińskkiego, który zginał w smoleńsku przez pisiory.
Znam ją osobiście i jej mogę zaufać.
Odpowiedz

(22-08-2023, 20:32 )piotr napisał(a):  
(22-08-2023, 20:30 )Jimmy napisał(a):  Tylko gdzie go szukać
gdzieś obok..
Ja mam szmajdzińską.. Zone Szmajdzińskkiego, który zginał w smoleńsku przez pisiory.
Znam ją osobiście i jej mogę zaufać.
O! I to jest najlepsze podejście. Ktoś obok, komu ufam.

Odpowiedz

(22-08-2023, 20:26 )Jimmy napisał(a):  USA i UE
Nie jesteśmy mocarstwem więc jak każdy kraj musimy być trochę zależni ..ale i chronieni więc stąd te USA.Uważam,że lepsze USA niż Federacja Rosyjska.
Co do UE - nie jest doskonałym tworem ale mamy możliwość negocjacji,głosowań..Najlepiej pisiory robią.Siedzą w Brukseli,biorą od nich grube pieniądze i krzyczą,że to parszywa organizacja.

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości