Ankieta: Ocena toalety
1 - niedostateczny
2
3
4
5
6 - prima sort

Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 19 głosów - średnia: 3.26
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ocena wyrementowanej toalet

[Obrazek: lMRJIgg.jpg]
Nie będę wrzucał jak to wyglądało przed remontem bo to był obraz nędzy i rozpaczy. Wszystko wymieniłem od sufitu po podłogę ubawa2 Robił fachowiec, płytki i wszystko inne tj. zlew i muszlę, płytki wybrałem sam więc można powiedzieć że to mój projekt. 

[Obrazek: Xx9Pflt.jpg]

Odpowiedz

No szkoda, że nie pokazałeś jak było wcześniej, wtedy lepiej się ocenia ale myslałam, że z tymi papugami będzie gorzej a to
tylko tzw. szlaczek a więc dobrze jest. Ogólnie bardzo ładnie, podoba mi się ubawa2
Oceniłam na piątkę, bo trochę inny gust od mego ale że o gustach się nie dyskutuje, stąd piątka. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Mnie się nie podoba podłoga. Powinien być jednolity kolor. A tak, to wygląda jakby była tam rozchlapana brudna woda.
Cała reszta- mnie się podoba.

Niektórzy aby żyć- muszą narodzić się po raz drugi...
Odpowiedz

Moim zdaniem, taka podłoga jest praktyczna, bo właśnie nie widać na takiej gdy się pochlapie, no i potrzebne było coś
aby wyróżniało się na tle papużek. No nie wiem, każdy lubi inaczej, podyskutować można.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

z tego co widze to mały metraż.
Co tu wymagać?

Zrobione ze smakiem, o gustach nie bede dyskutowac..
5+
Odpowiedz

(04-04-2023, 9:11 )Zenobia napisał(a):  Mnie się nie podoba podłoga. Powinien być jednolity kolor. A tak, to wygląda jakby była tam rozchlapana brudna woda.
Cała reszta- mnie się podoba.
Ale zato jak po pijaku ,  się oszcza dokoła , to nie widać  :-P  

Żartuje, podłoga jest słabo doświetlona na zdięciu, w naturze wygląda super na bank.
Całkiem ok , szlaczek fajny pasuje.

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Podoba mi się.
Gratuluje!
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości