Ocena wyrementowanej toalet -
bonaparte - 03-04-2023
Nie będę wrzucał jak to wyglądało przed remontem bo to był obraz nędzy i rozpaczy. Wszystko wymieniłem od sufitu po podłogę

Robił fachowiec, płytki i wszystko inne tj. zlew i muszlę, płytki wybrałem sam więc można powiedzieć że to mój projekt.
RE: Ocena wyrementowanej toalet -
hogan - 03-04-2023
No szkoda, że nie pokazałeś jak było wcześniej, wtedy lepiej się ocenia ale myslałam, że z tymi papugami będzie gorzej a to
tylko tzw. szlaczek a więc dobrze jest. Ogólnie bardzo ładnie, podoba mi się

Oceniłam na piątkę, bo trochę inny gust od mego ale że o gustach się nie dyskutuje, stąd piątka.
Zenobia - 04-04-2023
Mnie się nie podoba podłoga. Powinien być jednolity kolor. A tak, to wygląda jakby była tam rozchlapana brudna woda.
Cała reszta- mnie się podoba.
hogan - 04-04-2023
Moim zdaniem, taka podłoga jest praktyczna, bo właśnie nie widać na takiej gdy się pochlapie, no i potrzebne było coś
aby wyróżniało się na tle papużek. No nie wiem, każdy lubi inaczej, podyskutować można.
piotr - 19-08-2023
z tego co widze to mały metraż.
Co tu wymagać?
Zrobione ze smakiem, o gustach nie bede dyskutowac..
5+
uii - 19-08-2023
(04-04-2023, 9:11 )Zenobia napisał(a): Mnie się nie podoba podłoga. Powinien być jednolity kolor. A tak, to wygląda jakby była tam rozchlapana brudna woda.
Cała reszta- mnie się podoba.
Ale zato jak po pijaku , się oszcza dokoła , to nie widać :-P
Żartuje, podłoga jest słabo doświetlona na zdięciu, w naturze wygląda super na bank.
Całkiem ok , szlaczek fajny pasuje.
Siwy - 21-08-2023
Podoba mi się.
Gratuluje!