Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 17 głosów - średnia: 2.53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wulgaryzmy w Języku polskim.

(11-03-2023, 20:03 )hogan napisał(a):  Na szczęście decyzja w tej kwestii, należy jeszcze do mnie i dział "Logika" jest najbardziej odpowiednim do tego zagadnienia.

Nie używając w ogóle epitetów, stajemy się zwykłymi ciotami.

Jak walnę sobie młotkiem w palec, nie zamierzam krzyczeć "ale fajnie, ale słodko", tylko "ja pierdolę!"
Na swoim forum masz prawo nawet do demonicznych poglądów, chamstwa i najskrajniejszych lewackich zboczeń. Ale niektórzy, kiedy się o twoich poglądach dowiedzą, zrezygnują z pisania na takim diabelskim forum.
Odpowiedz

Wyraz "lewackie" nagminnie będę usuwała z Twoich postów lub dodam do cenzurowanych.

Każdy tu ma prawo do swoich poglądów, jeszcze tego nie zauważyłeś?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(11-03-2023, 20:10 )hogan napisał(a):  Wyraz "lewackie" nagminnie będę usuwała z Twoich postów lub dodam do cenzurowanych.

Każdy tu ma prawo do swoich poglądów, jeszcze tego nie zauważyłeś?
Chrześcijańskie, patriotyczne posty będziesz likwidowała, a wpisy satanistów będziesz umieszczała ? Proszę o Twoją konkretną decyzję w tej kwestii, a nie głupkowate pytania czy ja nie zauważyłem, że lubisz zło i szatana oraz zbrodnie i wpisy osób zdegenerowanych moralnie . Napisz to w wyraźny sposób.
Odpowiedz

Znów robisz to samo. Zapytaj a nie sam piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia.
Niczego nie likwiduję i panuje tu równość a więc nie pozwolę abyś stale i wszędzie szydził z partii lewicowych.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-03-2023, 20:28 )hogan napisał(a):  Znów robisz to samo. Zapytaj a nie sam piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia. Niczego nie likwiduję i panuje tu równość a więc nie pozwolę abyś stale i wszędzie szydził z partii lewicowych.
Czyli bierzesz stronę partii lewicowych, zakazujesz wszelkiej ich krytyki. Piszesz sama, że na nią więcej nie pozwolisz. Tym samym likwidujesz poglądy antylewicowe na swoim forum, do czego masz oczywiście pełne prawo. Ja z kolei nie jestem w stanie wychwalać czy tolerować wpisów (cenzura). Musiałbym w takim razie zatem raz na zawsze zrezygnować z pisania i dyskusji na Twoim forum.
Odpowiedz

Ostatni raz powtarzam. Nie biorę niczyjej strony i tylko dlatego nie pozwalam Ci na obrażanie nagminne jednej ze stron partyjnych. Chcesz pisać o swojej partii, proszę bardzo ale nie masz prawa ubliżać innym partiom i to DZIAŁA W OBIE STRONY a nie w jedną.
To też ostatni raz powtarzam: Jak coś mi zarzucasz, to wpierw WSKAŻ! Gdzie i kiedy zlikwidowałam jakikolwiek temat czy post?!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-03-2023, 21:27 )hogan napisał(a):  Ostatni raz powtarzam. Nie biorę niczyjej strony i tylko dlatego nie pozwalam Ci na obrażanie nagminne jednej ze stron partyjnych. Chcesz pisać o swojej partii, proszę bardzo ale nie masz prawa ubliżać innym partiom i to DZIAŁA W OBIE STRONY a nie w jedną.
To też ostatni raz powtarzam: Jak coś mi zarzucasz, to wpierw WSKAŻ! Gdzie i kiedy zlikwidowałam jakikolwiek temat czy post?!
Banowanie chrześcijańskich userów to likwidacja ich tematów i postów w całości.
Odpowiedz

To tylko Twoje życzenie ale tak nie działa a więc powtarzam, nigdy czegoś mi nie zarzucaj, skoro nie masz czego wskazać!

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-03-2023, 22:14 )hogan napisał(a):  Nie biorę niczyjej strony i tylko dlatego nie pozwalam Ci na obrażanie nagminne jednej ze stron partyjnych. To tylko Twoje życzenie ale tak nie działa a więc powtarzam, nigdy czegoś mi nie zarzucaj, skoro nie masz czego wskazać!
Dobra, wykażę , ale pod jednym warunkiem, że znowu Ciebie nie obrażę. Twoje zdenerwowanie, strach, panika i histeria, agresja i nienawistne wulgaryzmy pod moim adresem, insynuacje, obrona globalizmu były wynikiem mojej krytyki na forum dotyczącej fałszywej , komuno-faszystowskiej globalistycznej propagandy, która miała miejsce w ściekowych mediach i nie tylko w mediach przez.. ponad dwa lata ! ubawa2

"Przestań obrażać nagminnie ludzi, którzy są po stronie Lewicy! To jest po prostu chore i chamskie co robisz. przestań mieszać i pisać wymyślone farmazony! Nie denerwuj mnie. Mylisz się, bo jesteś... chyba zaślepiony. Ale po co wklejasz te idiotyczne memy ? Zaczynasz poważnie mnie irytować. Może inni Użytkownicy Ci wyjaśnią, co to oznacza, gdy ktoś poważnie mnie irytuje. Fedorowiczu, nie siej kłamstw Ciebie proszę. Nie są to zdjęcia człowieka o którym pisałeś! Takie postępowanie, nazywa się JAWNĄ manipulacją. nie patrzysz co wklejasz, ktoś każe ci to robić? Dużo na tym zarabiasz? nie przekręcaj, bo z takim podejściem, w żadnym sądzie byś nie wygrał. ..tylko od Ciebie biją agresją. Po prostu zapanuj nad swoimi emocjami.. nigdy nic z tego dobrego nie wynika. Twoje ataki i agresja w niczym nie pomogą." Hogan
Odpowiedz

Cytat:Twoje zdenerwowanie, strach, panika i histeria, agresja i nienawistne wulgaryzmy pod moim adresem

A to co to ma być? Także proszę o wskazanie na każdy zarzucony zwrot, który powyżej wymieniłeś.

A to co skopiowałeś z różnych moich postów, mija się z celem, bo nie pokazałeś swego zachowania przy każdym moim wpisie.
Poza tym, nie widzę w nich nic, absolutnie nic, co by wskazywało na likwidowanie tematów.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości