Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zwierzęta karmione smarem i olejami technicznymi

Brak słów i co my jemy?!!! Zdjęcie jest kur ale tu chodzi o wszystkie zwierzęta hodowlane!

https://businessinsider.com.pl/finanse/h...UtJVsA_6wM

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Podejrzewam, że to celowe działanie zagranicznej konkurencji. Skoro Polska jest jedną z potęg w produkcji drobiu, to trzeba zrobic wszystko, żeby nie była. Może tu być więcej siania paniki niż w rzeczywistości zagrożenia.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Żeby tylko drobiu. Tu powtarzam, chodzi o wszystkie zwierzęta hodowlane, tj. wieprze, krowy, drób.
Mnie akurat to nie dziwi, że dają zwierzętom takie jedzenie, bo widać postępujące choroby u ludzi.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Trzeba jeść ryby
Odpowiedz

Boni, nie daj się nabrać. Ryby tak samo teraz nie są zdrowe. Tak samo są hodowane na sztucznych pokarmach.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

To zostają dzikie żaby i węże.
One może są zdrowo karmione oczko
Odpowiedz

No nie Siwulku, wszystko jest dziś niezdrowe ale w jakimś stopniu lepsze, niż te zwierzaki biedne, karmione smarem.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Najlepiej mieć własne zwierzęta. Mówiłem rodzicom że to sobie kury hodowali albo kozę. Możnaby się z psem zakumplowala.
Odpowiedz

I dlatego marzę o tym aby kupić dom na wsi, wtedy własne kury na rosół i jajka i koza albo nawet krowa. ubawa

A tym, co zwierzęta karmią smarem, dałabym te jedzenie aby sami zjedli.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Co gorsze to mają przedstawione zarzuty o defraudacje a nie o trucie ludzi. To jest dla mnie niezrozumiałe.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości