Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 17 głosów - średnia: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Skuteczna metoda na kreta

A tak w ogóle, nic nie piszecie o filmiku jaki umieściłam. Co sądzicie o tej metodzie? ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(24-06-2022, 7:46 )hogan napisał(a):  A tak w ogóle, nic nie piszecie o filmiku jaki umieściłam. Co sądzicie o tej metodzie? ubawa
Flimik snieszny, nie popatrzylem na autora, bo głos jak w tym o domku w Karkonoszach..
Metoda ok, kret kiedyś ze starisci i tak padnie..zależy tylko jaki wiekowy jest właściciel konewki   oczko

No czy się doczeka  oczko
Odpowiedz

Mocz poza tym nie jest trujący. Przecież są ludzie co piją mocz zdrowotnie. Chyba że to ma odstraszyć kreta ale wątpię żeby się tym przejął.
Odpowiedz

Sierść psa odstrasza a więc mocz ludzki zapewne też. O sierści już dawno słyszałam, że wkłada się we wloty i zasypuje
ziemią i krety się wynoszą.

Mocz pije się tylko własny, od cudzego można nawet umrzeć.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Myślę że jak wypije się mocz po kimś kto np pił denaturat to można umrzeć.
Odpowiedz

Metodę z moczem stosował kiedyś znajomy, żeby odstraszyć dziki. Wokół pola wieszał na sznurkach umoczone w moczu ludzkim tasiemki. Dziki ryły aż do takiej "zapory" a dalej nie przechodziły.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

(24-06-2022, 17:33 )bonaparte napisał(a):  Myślę że jak wypije się mocz po kimś kto np pił denaturat to można umrzeć.
Akurat nie. Takie związki nie są śmiertelne ale za to ludzie mają różne choroby zakaźne, które występują też w moczu.

jozekkg napisał(a):Metodę z moczem stosował kiedyś znajomy, żeby odstraszyć dziki. Wokół pola wieszał na sznurkach umoczone w moczu ludzkim tasiemki. Dziki ryły aż do takiej "zapory" a dalej nie przechodziły.

O widzisz! To jednak coś to działa ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości