Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 18 głosów - średnia: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Świnoujście

(13-02-2022, 17:51 )hogan napisał(a):  A to dlaczego? Jakie przeszkody masz na drodze?
Głównie masy zalegającego śniegu słabo związanego z podłożem oczko I zmienna pogoda. Pod koniec roku w wysokich partiach spadł deszcz, temperatura była dodatnia i nagle, z nowym rokiem, przyszło mocne ochłodzenie. Ze śniegu zrobiła się szklanka. Teraz z kolei mamy niskie temperatury, śnieg nie jest "wyśligany", ale za to wiatr zrobił nawisy i co chwilę gdzieś schodzi lawina oczko Generalnie mam przygotowane alternatywne szlaki, ale o tej porze w Dolinie Chochołowskiej niewiele ich jest, a i dzień jeszcze nie jest za długi na dalekie wędrówki. A oprócz tego w głowie mam, że odwrócić się i wracać po śladach to żaden wstyd. Nie raz tak robiłem.
Odpowiedz

Na forum jest tu jeszcze Karbon, który też się na tym zna. ubawa2
Może coś napisze jak zauważy temat.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Fajnie słyszeć, że jest tu ktoś jeszcze, kto lubi włóczyć się po wertepach bez specjalnie sprecyzowanego celu ubawa2
Odpowiedz

Karbon raczej jazda na nartach ale po bardziej niebezpiecznych zboczach ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Czyli Skitourowiec ubawa2 Ja na nartach to tylko na oślej łączce, ewentualnie na bardzo łagodnym stoku. Dopiero się uczę ubawa2
Odpowiedz

Ja na nartach wiązanych jeździłam tylko jako dzieciak. Nie moje hobby ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Trochę nie w temacie Świnoujścia mimo że moje serce nadal jest w tym mieście to "wywołany do tablicy" w sprawie nart to potwierdzam że uwielbiam zjazdy poza trasami. Niestety od czasu urazu dłoni nie wsiadam na narty. Mimo że kusi bardzo to obawiam się o uraz doszytego palca. Ale kibicuję wszystkim co lubią ten sposób rekreacji.  paaluh

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości