30-07-2021, 0:49
Olimpiada w Tokio
01-08-2021, 6:52
Wczoraj w sztafecie NASI zdobyli złoto!!!!!
W pięknym stylu to zrobili aż mi się z radości prawie łzy szczęścia pojawiły. Brawo!!!!
W pięknym stylu to zrobili aż mi się z radości prawie łzy szczęścia pojawiły. Brawo!!!!
01-08-2021, 8:37
(30-07-2021, 0:49 )Siwy napisał(a):(28-07-2021, 20:38 )ewus napisał(a): Izuniu tak, to taki sarkazm Siwulka
hogan napisał(a):Nigdy go nie lubiłam
No pięknie, sie dowiedziałem teraz!!
Głuptasek! O Małyszu pisałam

karbon napisał(a):Wczoraj w sztafecie NASI zdobyli złoto!!!!!
Nie oglądałam ale brawo więc dla naszych
01-08-2021, 14:15
Będzie dobrze
wiara to podstawa i nie mówię o religii
wiara to podstawa i nie mówię o religii
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
02-08-2021, 10:51
Jakieś medale się jeszcze powinny pojawić.
Trzymam kciuki... Znaczy się półtora kciuków
Trzymam kciuki... Znaczy się półtora kciuków
03-08-2021, 18:54
Patrzę i siatkarze odpadli z Francją w ćwierćfinale. Nawet nie wiem co się na tej olimpiadzie dzieje przez tą różnice czasu nic nie oglądam.
04-08-2021, 1:19
No to tu mam przegląd jakiś. Bo naprawdę zielonego pojęcia nie mam co się dzieje.
04-08-2021, 9:08
Mamy srebro w żeglarstwie
właśnie teraz dziewczyny wywalczyły.
Co do siatkówki to strasznie szkoda. Klątwa ćwierćfinału podtrzymana. Piąte podejście i piąta porażka. Cóż... Może na następnych igrzyskach się uda. Oby tylko trenera teraz nie wywalili bo to byłaby straszna głupota
właśnie teraz dziewczyny wywalczyły.Co do siatkówki to strasznie szkoda. Klątwa ćwierćfinału podtrzymana. Piąte podejście i piąta porażka. Cóż... Może na następnych igrzyskach się uda. Oby tylko trenera teraz nie wywalili bo to byłaby straszna głupota
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
04-08-2021, 13:21
I tu się z Tobą Ewuś zgodzę bo to nie wina trenera. Ekstrawagancki ale AMBITNY!!! Tak samo jak i ambicji nie brakowało naszym zawodnikom. Takie sytuacje się zdarzają i to jest piękne w zawodach sportowych. Dla jednych klęka a dla drugich wygrana.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości