Ocena wątku:
  • 24 głosów - średnia: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nie chcę tego, wolę to!

Czy zdarzyło się kiedy, że Twój partner w chwili gdy podałaś mu obiad powiedział: Nie chce tego, wolę dziś zjeść kawałek kiełbasy... czy ... (wstaw co chcesz)? 
Pytanie skierowałam do kobiet ale jeśli to Ty Mężczyzno zajmujesz się domem i podajesz żonie obiad, to czuj się, że pytanie zadałam także do Ciebie ubawa2

:zdziwienieke:

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

troche to chamskie
Odpowiedz

A ja podchodzę do tego inaczej ubawa2

Kobieta(no najczęściej jest to kobieta) jest w domu i gotuje obiad i z pewnością gotuje to, co w danym dniu sama wymyśli i w jakiś sposób zaspakaja swój smak bo wymyśla też coś z myślą o sobie a mężczyzna przychodzi na gotowca i jest pod tym względem poszkodowany, bo nie ma żadnego wyboru.

Porównałabym to z bydłem, że koryto pełne, to żryj. wsydzamsie

Hogan- Izabela
Odpowiedz

to ja na miejscu tej kobiety powiedział mu żeby sam sobie ugotował co chce, dom to nie restaurscja
Odpowiedz

No ale skoro On idzie do pracy, zarabia to chyba też ma prawo wyboru w jedzeniu? ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

A inni co o tym sądzą? alealeniewei

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zachowanie jak z pytania w temacie zakrawało by na kpiny a w najlepszym razie na infantylność.
Jeżeli partnerzy jeszcze nie znają swoich upodobań kulinarnych to niech w przeddzień zwyczajnie uzgodnią menu i nie będzie problemów.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Czasem bywa tak, że nie da się wcześniej uzgodnić, bo na przykład On wychodzi jak ona jeszcze śpi albo on jest w trasie
i przyjeżdża licząc na obiad a nie mieliby możliwości skontaktowania się, choćby telefonicznie.
No niestety ale takie sytuacje zdarzają się, mój ex był taki i potrafił talerzami rzucać o podłogę, jak mu obiad nie pasował.
A na jedzenie nie dawał...

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja jem wszystko i nie narzekam.
Odpowiedz

Krzysiu, to dobrze, że wszystko jesz ale pytanie tyczy się czego innego slecausuuski

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości