(04-10-2020, 9:42 )hogan napisał(a): Wolałabym abyś nie mieszał innych wierzeń, skupmy się na satanizmie 
Lucyferianizm wywodzi się z satanizmu i ma podobne wierzenia, ale o wiele bardziej niebezpieczne działania. Głównym elementem buntu Szatana-Lucyfera jest jego ogromna pycha. Ani Lucyfer, ani człowiek nie ma żadnych podstaw ani powodów do nieograniczonej dumy.
Każdy z nas istnieje dlatego, że początek naszemu istnieniu dał nam nas Stwórca, i wszelkie nasze dążenia, myśli, nasza kreatywność czy prokreacja, to nie tyle nasze nasze osobiste wysiłki, a wynik niezwykłej mocy i inteligencji Stwórcy, który nas wyposażył w takie zdolności oraz obdarzył nas wieloma talentami oraz wskazał, aby sobie nawzajem pomagać.
To Stwórca stworzył piękno, miłość, harmonię, muzykę, poezję, moc, cały wszechświat i zadbał, aby wszystko w tym niezwykle skomplikowanym wszechświecie pracowało z precyzją atomowego zegara.
Sam Lucyfer-Szatan był najpiękniejszym oraz najinteligentniejszym STWORZENIEM Boga, a więc nie był doskonały sam z siebie i nie jemu, Szatanowi/Lucyferowi należy się chwała za jego mądrość oraz jego piękno, ale Temu, kto go stworzył oraz wyposażył w takie niezwykłe dary! GLOBALIZACJA oraz Lucyferiański Nowy Porządek Świata to najbardziej znane nazwy ruchu dążącego do przejęcia władzy na Ziemi przez międzynarodową grupę bankierów oraz rodzin królewskich, zwaną także Iluminatami. Celem owego ruchu jest globalny rząd, z jednym globalnym bankiem, globalnym wojskiem, globalną policją oraz globalnym systemem prawa i milionami niewolników.
Plan tej odrzuca istnienie Boga oraz planuje eksterminację ludzi, którzy w opinii Elity nie stanowią wyraźnej wartości produkcyjnej oraz intelektualnej, tzw. zwykłych, bezwartościowych ich zdaniem jednostek ludzkich, nie posiadających żadnego wykształcenia czy poziomu, który mógłby być wykorzystany jako użyteczna siła produkcyjna. Także planuje się usunięcie z powierzchni ziemi wszelkiej opozycji bez względu na wykształcenie czy intelekt.
Globalna Elita planuje wymordowanie około 80% ludzkości. System rządów będzie systemem totalitarnym i będzie posiadał niemal wszystkie cechy imperializmu, nazizmu oraz komunizmu. Będziemy totalnie kontrolowani przez elektroniczne czipy i każda nie subordynacja będzie nas kosztować zamrożeniem funkcji czipa, czyli naszego konta bankowego a nawet naszej tożsamości. W przypadku złamania praw rządzącej elity staniemy się niczym, zerem i nie będziemy posiadać żadnych praw. Zostaniemy praktycznie wyłączeni z obiegu.
"Składanie ofiar miało miejsce za granicą i to był mój punkt zwrotny. Składano ofiary z dzieci a ja nie mogłem tego zrobić, nie byłem w stanie. Po ty zdarzeniu powoli zacząłem się łamać, sam przeszedłem wiele jako dziecko i naprawdę głęboko to mnie dotknęło. Wszystko się nagle zmieniło. Ale to jest świat, do którego wszedłem i wtedy zacząłem odmawiać wykonywania zleceń w ramach mojej pracy, nie byłem już w stanie tego robić, z tych powodów stałem się zagrożeniem." Ronald Bernard
Poniżej lucyferiańskie prawo według Crowley'a. Źródło: Thelema.
* "Każdy mężczyzna i każda kobieta jest gwiazdą." (I:3)
* "Czyń swoją Wolę, będzie całym Prawem" (AL I:40)
* "Miłość jest prawem, miłość podług Woli" (AL I:57)
* "Słowem prawa jest Thelema" (AL I:39)
* "Nie masz prawa ponad czyń swoją Wolę" (AL III:60)
Według Lucyferiańskiej doktryny religijnej to masoni są bogami i jedynie oni decydują o tym co jest dobre w ich pojęciu, a co jest złe.Plany elity są znane jako Georgia Guidestones.
Jest to plan wykuty w wielkich blokach granitowych, ulokowanych na szczycie wzgórza w Elbert County w Georgii, USA.
Celem elity jest zredukowanie mieszkańców ziemi do zaledwie 500 000 000 istnień.
Co planuje się z resztą? Nietrudno się domyśleć i dlatego ścisła ochrona policyjna wszelkich posiedzeń elity tłumaczy, dlaczego Globaliści ukrywają skrzętnie plany wymordowania reszty ludzkości.
Taki jest też cel następnej wojny światowej, numer III, którą nam przygotowują Globaliści.
Oto tekst po polsku, wypisany na owych kamieniach.
* Utrzymujcie populację poniżej 500 mln w trwałej równowadze z przyrodą.
* Zarządzajcie mądrze reprodukcją — wzmacniając sprawność i zróżnicowanie.
* Zjednoczcie ludzkość nowym, żywym językiem.
* Obchodźcie się ze swą pasją, wiarą, tradycją i całością rzeczy ze spokojem rozumu.
* Chrońcie ludzi i narody uczciwymi prawami i sprawiedliwymi sądami.
* Pozwólcie rządzić się każdemu narodowi rozwiązując zewnętrzne kłótnie w sądzie międzynarodowym.
* Unikajcie niepotrzebnych praw i bezużytecznych urzędników.
* Równoważcie prawa jednostki z obowiązkami wobec społeczeństwa.
* Ceńcie prawdę, piękno, miłość, poszukiwanie harmonii z Nieskończonością.
Nie bądźcie rakiem na Ziemi — pozostawcie miejsce dla natury, pozostawcie miejsce dla natury.
Co wobec takich zagrożeń znaczy pierdu..pierdu o podwórkowych "satanistach" którymi rzekomo "gorszą się" skorumpowani aktorzy sceny politycznej i płatni kłamcy medialni, dezinformatorzy którzy sami podrzucają naiwnym odszukańcze tematy zastępcze ? Musisz sobie sama odpowiedzieć.