Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Owoce

(29-08-2020, 0:02 )Siwy napisał(a):  Lubię owoce. Mam jabłonie, gruszkę czereśnie, wiśni dwie, porzeczki i jeżynę bezkolcowa, Krzak ma ze 20 kilka lat.
Problem jest w tym ze nie ma kto tego zrywać
Mam podobnie, dodatkowo agrest, stare odmiany. bo te owe to niewiele warte. A z zrywaniem problemu nie ma, albo dzieci jak zjadą do domu, albo chrześniaki objedzą wszystko
Odpowiedz

Albo owoce morza.Lecz nie dał bym rady czegoś takiego zjeść.
Lub owce.Ale jako semiwegetarianin jestem za bardzo uczuciowy..I jak zawsze pozostaje mi piwniczka jakiegoś działkowca-aż do znudzenia ale jak żyć panie premierze...

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Nie lubisz owoców morza? Uwielbiam kałamarnice w panierce pieczone w głębokim tłuszczu. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(31-08-2020, 22:46 )Dezyderiusz napisał(a):  Albo owoce morza.Lecz nie dał bym rady czegoś takiego zjeść.
Lub owce.Ale jako semiwegetarianin jestem za bardzo uczuciowy..I jak zawsze pozostaje mi piwniczka jakiegoś działkowca-aż do znudzenia ale jak żyć panie premierze...
No tak, piwniczka działkowca. Co za wygodnictwo!A samemu w nocy wykopać sobie, albo nad ranem, jak się trochę rozwidni a działkowiec jeszcze smacznie sobie śpi?
Odpowiedz

(31-08-2020, 22:56 )hogan napisał(a):  Nie lubisz owoców morza? Uwielbiam kałamarnice w panierce pieczone w głębokim tłuszczu. ubawa2
 Meduzy są też smaczne. Znaczy nie mam pewności czy to nie są może nóżki w galarecie. Ale podobne.
Odpowiedz

(31-08-2020, 22:56 )hogan napisał(a):  Uwielbiam kałamarnice w panierce pieczone w głębokim tłuszczu. ubawa2
Kobieto..nie przy jedzeniu ;-)

Odpowiedz

(31-08-2020, 23:04 )Siwy napisał(a):  
(31-08-2020, 22:46 )Dezyderiusz napisał(a):  Albo owoce morza.Lecz nie dał bym rady czegoś takiego zjeść.
No tak, piwniczka działkowca. Co za wygodnictwo!A samemu w nocy wykopać sobie, albo nad ranem, jak się trochę rozwidni a działkowiec jeszcze smacznie sobie śpi?
Oni nigdy nie śpią.Na zmianę są i pilnują.

Odpowiedz

Metoda dobra.
Pilnują działki a piwniczka stoi otworem.
Gościnność działkowca.
Odpowiedz

Mam nadzieję, że to nie Ty Dezyderiuszu ogołacasz moją działkę ubawa2

Ale ze co nie przyjedzeniu, nie jadłeś czy nie lubisz takich kałamarnic? To jest pyszne, prawie jak schabowe. ubawa2

Chyba meduzy nie jadłam ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(31-08-2020, 23:24 )hogan napisał(a):  Mam nadzieję, że to nie Ty Dezyderiuszu ogołacasz moją działkę ubawa2

Ale ze co nie przyjedzeniu, nie jadłeś czy nie lubisz takich kałamarnic? To jest pyszne, prawie jak schabowe. ubawa2

Chyba meduzy nie jadłam ubawa2
Jak nie masz piwniczki to możesz spać spokojnie, Dezyderiusz nie zrywa bez pozwolenia.Z meduzą to trochę żartowałem, bo to jedynie w occie, a ocet mimo że potaniał to szkodliwy przecież jest.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości