Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Ci co robią stałe tatuaże to z czasem bardzo często je modyfikują, domalowują coś dodatkowego lub nakładają na wierzch starego inny motyw a więc te na stałe, jeszcze nie są takie złe. Chociaż osobiście nie wiem czy kiedykolwiek na taki bym się dała namówić.
Tymczasowy to tak, bo się kiedyś zmyje ale też jakoś nie mam specjalnych ciągotek aby sobie zrobić, bo chyba wynika to z tego, że uważam, że człowiek sam w sobie jest piękny i nie potrzebuje dodatkowych upiększeń.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 5
Reputacja:
29
Kilka się znajdzie ale nie będę się chwalił bo dopiero kościół by się obraził
"Quicquid Latine dictum sit, altum videtur."
"Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat." <th_to_clue>
Liczba postów: 2,206
Liczba wątków: 21
Reputacja:
81
Akceptuje tatuaże ale nie do przesady dyskretny jeden lub dwa tatuaże można znieść ale widziałem cale ciało w tatuażach i to mi się nie podobało , ale to tylko moje zdanie osobiste .
Kiedyś czytałem książkę u zbrodniach na jeńcach i nieszczęśnikach w obozach zagłady niemieckich , był rozdział o bestiach ludzkich którzy zdzierali skore z ludzi z tatuażami i robili różne rzeczy ozdobne z tejże skory, istne bestialstwo .
Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 5
Reputacja:
29
"Quicquid Latine dictum sit, altum videtur."
"Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat." <th_to_clue>
Liczba postów: 320
Liczba wątków: 2
Reputacja:
33
Mam słabość do tatuaży. Sama mam jeden, ale nie jest trwały. Mam w planach zrobić kolejny, taki , który pozostanie sobie do starości.
Radość życia to umiejętność delektowania się każdą , nawet najbardziej banalną chwilą.