Liczba postów: 5,359
Liczba wątków: 46
Reputacja:
239
Zodiak: strzelec
O to to!
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Dobry ten Ryanair. Mieli mi zwrócić pieniądze za odwołany lot, a wcisnęli voucher.
Ten rok to jest kompletna porażka.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
W tym chyba masz rację, też muszą jakoś z tego wyjść a utrzymanie już jednego samolotu, to koszt
około 20 tyś. zł miesięcznie bez paliwa. A paliwo, to koszt około 15- 25 litrów na godzinę lotu.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Reputacja:
592
Niedawno Unia wprowadziła prawo że linie lotnicze będą musiały płacić za emisję CO2, więc już skończą się tanie loty.
Dla Mnie to bezsensu. Skończy się na tym że ludzie będą jeździć np. do Medjugorie na pielgrzymkę autokarami i na jedno wyjdzie.
Według mnie jak już chcą ograniczać loty to zlikwidować loty typu Krakow-Warszawa i inwestować w koleje. Podobnie nikomu nie są potrzebne loty z Polski do Berlina.
Ale najlepiej uniemożliwić ludziom biednym podróżowanie i odwiedzanie rodziny za granicą a Bogaci i dalej będą latać prywatnymi odrzutowcami.
Mam nadzie że Unia upadnie.
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
Znam kilka bliskich mi osób, które regularnie latają z Polski do Berlina i gdyby takich lotów zabrakło, straciliby
pracę.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Reputacja:
592
Zrobić bezpośrednie Pendolino z Warszawy do Berlina i się będzie bardziej opłacać niż te samoloty.