Tanie loty -
bonaparte - 02-09-2016
Moje nowe hobby.
Generalnie loty można sobie zarezerwować bardzo tanio, np,. Ryanerr, do Rzymu udało mi się za mniej niż 300 zł w dwie strony
RE: Tanie loty -
karbon - 03-09-2016
Owszem. Warto tylko że jest to raczej oferta dla ludzi którzy mają czas.
Te atrakcyjne ceny są w najmniej atrakcyjnym czasie czyli wylot i powrót poza weekendem. Ale jak ktoś na bieżąco śledzi promocje to można także znaleźć ofertę w interesującym nas terminie.
hogan - 03-09-2016
Karbonku, takie tanie loty są w każdym dniu, bez promocji, wystarczy poszukać takich linii lotniczych.
Na przykład do Holandii albo do Norwegii, są non- stop takie tanie loty w dwie strony.
Tu masz na przykład w tej chwili, do Norwegii za 43 zł:
http://www.bluesky.pl/tanie-loty/-1/Norwegia/-1/Polska/
Siwy - 03-09-2016
Tu znalazłem sposób na tanie latanie.
bonaparte - 04-09-2016
Małysz może się schować.
wladek - 07-09-2016
tanie loty fajna sprawa, do tego warto znać serwisy rezerwacyjna takie jak BookApart gdzie można znaleźć też tanie noclegi, łatwo tak zorganizować samodzielnie niedrogi i ciekawy wyjazd, ostatnio w ten sposób poleciałem na weekend do Budapesztu i wszystkim polecam, piękne miasto
hogan - 07-09-2016
Dzięki za propozycję, może kiedy skorzystam
bonaparte - 10-09-2016
Wynająłem sobie jakiś tani pokój w hotelu w Watykanie. Taniocha, ale ponoć dobry
karbon - 10-09-2016
To czekam na relację z pobytu.
bonaparte - 30-10-2016
Tanie loty tanimi, ale i tak trzeba zapłacić sporo jak się wyląduję. Ceny biletów, wyżywienie, na zachodzie wszystko jest droższe niż w Polsce.