Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 49 głosów - średnia: 3.16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czego byś na siebie nie założył/a?

Jak chodzi o kolory ubrań, to nie lubię czarnego, szarego, beżowego(postarza najbardziej) a przede wszystkim zielonego, oprócz
jakiegoś jaskrawego, jak jaki seledyn. Czerwony też lubię, jak Wy. ubawa2
Na biało bardzo często się ubieram w każdą porę roku, od czubka głowy, po buty.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Czapki uszatki rosyjskiej nie..A inne rzeczy tak.Jak zakładam małą czarną i szpilki oraz hasam po mieście to nawet się innym podoba.

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Szpilek jednak nie. Za wielką mam gire (stopę) w szpilkach 44nr fatalnie by mi się chodziło.
Bardzie gumofilce mi pasują.
Odpowiedz

Garnituru z bazaru , a do niego czteropaskowych " adidasów" i białych skarpetek.

Dziwny jest ten świat.
Odpowiedz

Może jeszcze też peleryny  cwaniak
[Obrazek: 5faa1a0859d51bdd2d0a6beee8dbbd25,1024,0,0,0.jpg]

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

(10-06-2020, 18:01 )Dziad Kalwaryjski napisał(a):  Garnituru z bazaru , a do niego czteropaskowych " adidasów" i białych skarpetek.
Tak z ciekawości zapytam, jaki kolor skarpetek byś nałożył do białych adidasów( z trzema paskami) i dodatkowo do białych dresów?
Może czarne? fizja5  

ubawa2

Kalesonów bym nie nałożyła, ot co! ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-06-2020, 10:03 )hogan napisał(a):  
(10-06-2020, 18:01 )Dziad Kalwaryjski napisał(a):  Garnituru z bazaru , a do niego czteropaskowych " adidasów" i białych skarpetek.
Tak z ciekawości zapytam, jaki kolor skarpetek byś nałożył do białych adidasów( z trzema paskami) i dodatkowo do białych dresów?
Może czarne? fizja5  

ubawa2

Kalesonów bym nie nałożyła, ot co! ubawa2

Seledynowe w kwiatuszki w kolorze różowym . Hulajnoga także różowa, plecaczek w takim samym kolorze. Włosy spięte w dwa kucyki z kokardami w misie lub w świnki.

Dziwny jest ten świat.
Odpowiedz

Rozumiem. ubawa2

Zapytałam z ciekawości, bo ja nakładam białe skarpetki i mój partner także i zazwyczaj obydwoje jesteśmy
ubrani na biało. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-06-2020, 11:48 )hogan napisał(a):  Rozumiem. ubawa2

Zapytałam z ciekawości, bo ja nakładam białe skarpetki i mój partner także i zazwyczaj obydwoje jesteśmy
ubrani na biało. ubawa2

Ja zakładam białe skarpetki tylko do seksu. W trakcie długich zmagań marznę w stopy , i boję się ,że złapię jakieś przeziębienie. W zimie zakładam dodatkowo wełniany szalik i czapkę.

Dziwny jest ten świat.
Odpowiedz

Do seksu to są białe skarpetki w różowe, lub czerwone serduszka oczko

[Obrazek: Przechwyt_qqhpxqa.jpg]

Mogą być grubsze w zimie. Szalik i czapeczka w podobnym wzorku. Tak stanowią PN...nr...
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości