13-09-2019, 19:59
Forum dla Ciebie
13-09-2019, 22:21
Ponieważ jest to już niemodne. Technika cały czas idzie do przodu.
15-09-2019, 4:03
Nie wiem co jest teraz modne ale nie podoba mi się wersja nowomodna.
Tradycjonalista jestem i jak się do czegoś przyzwyczaję to się tego kurczowo trzymam.
Tradycjonalista jestem i jak się do czegoś przyzwyczaję to się tego kurczowo trzymam.
15-09-2019, 10:27
Tez nie lubię nowości, jednakże w tym przypadku nie mamy wyjścia, jeśli chcemy bezproblemowo
poruszać się w sieci.
poruszać się w sieci.
18-09-2019, 17:54
Izuniu ja się nie podlizuję, piszę jak jest.
Siwulku Ty się nie bój, ja nie gryzę- połykam w całości, gwarantuję, że nic nie poczujesz
Siwulku Ty się nie bój, ja nie gryzę- połykam w całości, gwarantuję, że nic nie poczujesz
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
18-09-2019, 19:07
Cóż, pozostaje moja wiara i w takim razie dziękuję
01-01-2020, 22:03
Dzień dobry,
z łaciny jestem kompletnym laikiem, niemniej jednak chciałem się dowiedzieć, jak by było po łacinie Wszystko dla Ciebie, zawsze ku Tobie.
Korzystałem z paru słowników dostępnych online i swojej własnej skromnej wiedzy opartej na niektórych pieśniach kościelnych po łacinie, jednak nie wiem, czy otrzymane tłumaczenie jest poprawne gramatycznie.
Omnis pro te, semper ad tibi
Byłbym wdzięczny za pomoc.
z łaciny jestem kompletnym laikiem, niemniej jednak chciałem się dowiedzieć, jak by było po łacinie Wszystko dla Ciebie, zawsze ku Tobie.
Korzystałem z paru słowników dostępnych online i swojej własnej skromnej wiedzy opartej na niektórych pieśniach kościelnych po łacinie, jednak nie wiem, czy otrzymane tłumaczenie jest poprawne gramatycznie.
Omnis pro te, semper ad tibi
Byłbym wdzięczny za pomoc.
01-01-2020, 23:03
Omnis pro te, semper ad tibi- zawsze dla ciebie
Tobie- vos
wszyscy, wszystko- omnis
Zależy w jakim zdaniu ale "wszystko dla ciebie", wydaje mi się, że jest poprawnie
Tobie- vos
wszyscy, wszystko- omnis
Zależy w jakim zdaniu ale "wszystko dla ciebie", wydaje mi się, że jest poprawnie
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości