Ankieta: Forum dla Ciebie?
TAK
NIE
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.   Wyniki ankiety

Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Forum dla Ciebie

Napisz proszę jakie chcesz aby było forum, na którym chętnie będziesz się udzielać.

I jedno pytanie: Czy forum Kordialne, to forum dla Ciebie?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Tak, forum Kordialne to forum dla mnie.
Jeszcze by pasowało mieć więcej wolnego czasu i by było gites.
Odpowiedz

No niestety, w ustawieniach forum nie mam opcji "wolnego czasu" i jest mi z tego powodu
bardzo przykro sadsmut3

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Na tym świecie nie może być wszystko idealne, jakieś drobne mankamenty muszą być, by Ludź nie pomyślał sobie że jest w Raju. Tak że spokojnie Izuniu, to drobnostka w porównaniu do innych utrapień.
Odpowiedz

Raju moze nie ale gwiazdke z nieba chcialabym dac kazdemu. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Zamiennikiem gwiazdki z nieba jest ptasie mleczko. To z powiedzenia że tylko ptasiego mleczka komuś brakuje. No to powoli zmierzamy do konkluzji właściwych i słusznych.
Odpowiedz

Sugerujesz, ze forum ma być forma ptasiego mleczka?
To co mam zrobić aby się nim stało?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Każdy, no prawie każdy kaprys usera odnośnie wyglądu, funkcji i czego tam jeszcze(odnośnie wyglądu i funkcji forum)powinien być przez dyrekcję i grono moderatorskie natentychmiast spełniane, realizowane.
Odpowiedz

Siwy no nie przesadzajmy z "prawie każdym kaprysem". Pamiętaj, że forum to społeczność większej ilości osób. Gdyby każdy chciał coś zmieniać to przecież byłaby bitwa. Jeden chce kwiaty, drugi ich nienawidzi i chce błyskawice. Jednemu nie pasują kolory drugiemu odpowiadają. Nie ma opcji by każdy miał decydować bo za cholerę tego nie pogodzimy. Uważam, że forum jest czyste (bez chamstwa, wrzasków, wyzwisk, itp) i to jest przede wszystkim najważniejsze. Jak zapewne nie jednokrotnie zauważyliście na innych forach z tym bywa różnie, wręcz nie czujesz się dobrze w takich stronach "internetu".
Jak dla mnie forum jak najbardziej na plus, nie ma niczego do zarzucenia, w razie problemów wszystko jest załatwiane bez zbędnych dyskusji i proszenia po tysiąckroć.
Atmosfera super, tylko ten brak czasu... Najgorsza zmora :/ Myślę, że teraz w sezonie zimowym będzie nas tu więcej, a co złoży się na częstsze odwiedziny, wspólne dyskusje i nowe wątki ubawa
Oczywiście odpowiedź do ankiety- TAK

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Krzysiu, wypowiedz zyczenia a natentychmiast je spelnie ubawa

Ewuniu, czy Ty oby sie nie podlizujesz? xD

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości