Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 61 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rowerowe podróże-małe i duże

No zmarzłam Robociku, bo wyjechałam jak było wiosennie a w drodze śnieżyca i mróz mnie dopadły ubawa2
Nie byłam na to przygotowana(koniec marca) i nic nie zapowiadało takiej zmiany pogody a ja miałam tylko od deszczu zabezpieczenie.
Jechałam z Gdyni do Jastrzębiej Góry ale przez pogodę zawróciłam we Władysławowie.

Jak na Ukrainę, to u mnie możesz zrobić przystanek i przenocować. Tylko, że musiałbyś zbytnio z trasy zboczyć czy raczej do
góry wskoczyć ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Gdzież bym śmiał Ci się naprzykrzać,ale dzięki za dobre chęci.
Prawdziwy sakwiarz poradzi sobie w każdych warunkach i nie szuka pomocy,ale nigdy jej nie odmawia.
[Obrazek: DSC_6223%2B%252889%2529.jpg]

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Ty nic nie musisz i się nie naprzykrzasz, to ja zapraszam slecausuuski

Fajny brzeg, taki w sam raz dla mnie wsydzamsie Chociaż wolę z głęboką wodą z możliwością nurkowania.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Nurkowanie-fajny klimat,tylko ile kosztuje sprzęt...?
Dochodzi jeszcze transport i asekuracja.
A nie boisz się baratraumy i szoku termicznego w przypadku nieszczelności skafandra?O tej porze w tym mokrym nie śmiał bym nurkować.
Ponizej trzech metrów ostatnio nie schodzę ze względu na jakieś zimne strugi,które niewiadomo skąd się biorą.To pewnie starość.
...
Pewnie topielice,albo dziwożony zazdroszczą nam tego,że jeszcze żyjemy ubawa

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Nie pisałam o nurkowaniu w kombinezonie i z butlą ale bez sprzętu z kładki na brzegu ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ale takie miejsce jest idealne latem do plażowania i pływania. Tylko że pełno ludzi pewnie w tym miejscu będzie.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Kiedy Słońce kończy swą wedrówkę i szukasz noclegu ludzie myślą o tym samym i wracają do domów.
Na dzikich plażach po zmierzchu nikt się nie kręci i wtedy-pełen luz!

Odpowiedz

No to powiem że idealne miejsce do odpoczynku. Taka perełka na mapie.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Zgadzam się z Robocikiem, bo na takich brzegach, nieraz kąpaliśmy się na golasa ubawa2
Nie z jakiejś głupoty ale że ludzi nie było, ciemno, to często tak robiliśmy aby ubrań żadnych nie moczyć
aby nad ranem nie było zimno.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Przeważnie rosa i tak upomni się o swoje prawa i jakby nie uważać i tak wszystko będzie mokre.
Pozostaje wygospodarować trochę czasu kiedy operuje Słońce,rozłożyć to na polanie i wysuszyć.
Jak dzień pochmurny przypiąć do bagażnika i wyschnie w trymiga,tylko dla postronnych obserwatorów troche dziwnie to może wyglądac ubawa

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości